کتاب از خدا چه بخواهیم
از خدا چه بخواهیم 21,000 تومان10٪ تخفیف18,900 تومان
بازگشت به محصولات
حدیث عنوان بصری
حدیث عنوان بصری 20,000 تومان10٪ تخفیف18,000 تومان

اه‍م‍ی‍ت‌ اذان‌ و اق‍ام‍ه‌

(1 بازخورد مشتری)

3,500 تومان10٪ تخفیف3,150 تومان

در بعضي از اخبار « اذان » به نفخه ي اولي که براي مردن خلايق است و « اقامه » به نفخه ي دوم که براي زنده شدن خلايق و خارج شدن از قبرهاست تشبيه شده است .
و از حضرت رضا عليه السلام روايت شده است که : خداوند مردم را به اذان امر فرمود براي جهات بسياري که بعضي از آنها يادآوري مردم و آگاه نمودن افراد غافل و معرفتي وقت نماز به کساني که سرگرم به کار هستند .

ناموجود

توضیحات

ت‍ح‍ق‍ی‍ق‍ی‌ پ‍ی‍رام‍ون‌ اه‍م‍ی‍ت‌ اذان‌ و اق‍ام‍ه‌ و س‍وم‍ی‍ن‌ ش‍ه‍ادت‌ (گ‍واه‍ی‌ ب‍ه‌ ولای‍ت‌ ع‍ل‍ی‌ ع‍ل‍ی‍ه‌ال‍س‍لام‌ در اذان‌ و اق‍ام‍ه‌)

اقتباس و ترجمه ی اجماعات فقه الشیعه فقیه محقق آیت الله مرعشی

حضرت علی علیه السلام می فرماید : من صلی بأذان و اقامه صلی خلفه صف من الملائکه لا یری طرفاه و من صلی باقامه صلی خلفه ملک ؛
هر کس نماز خود را با اذان و اقامه بخواند ، صفی از فرشتگان پشت سر او به نماز می ایستند که دو طرف آن دیده نمی شود و هر کس نماز خود را با اقامه ی تنها بخواند یک فرشته پشت سر او نماز می گزارد .
مسأله : کسی که اذان و اقامه را عمدا ترک کرده و وارد نماز شده است نمی تواند نماز را به خاطر تدارک اذان و اقامه قطع نماید و اما اگر به خاطر فراموشی باشد تا به حد رکوع نرسیده به اتفاق همه ی فقها می تواند نماز را قطع کرده و پس از گفتن اذان و اقامه دوباره نماز را شروع کند و اما اگر در رکوع یادش بیاید اختلافی است.

فلسفه و اسرار اذان و اقامه

در بعضی از اخبار « اذان » به نفخه ی اولی که برای مردن خلایق است و « اقامه » به نفخه ی دوم که برای زنده شدن خلایق و خارج شدن از قبرهاست تشبیه شده است .
و از حضرت رضا علیه السلام روایت شده است که : خداوند مردم را به اذان امر فرمود برای جهات بسیاری که بعضی از آنها یادآوری مردم و آگاه نمودن افراد غافل و معرفتی وقت نماز به کسانی که سرگرم به کار هستند .
دستور اذان و اقامه
مسأله : اذان هجده جمله است : الله اکبر ( چهار مرتبه ) أشهد ان لا اله الا الله ،
أشهد أن محمدا رسول الله ، حی علی الصلوه ، حی علی الفلاح ، حی علی خیر العمل ، الله اکبر ، لا اله الا الله ( هر یک دو مرتبه ) و اقامه هفده جمله است ؛ یعنی دو مرتبه الله اکبر از اول اذان و یک مرتبه لا اله الا الله از آخر آن کم می شود و بعد از گفتن حی علی خیر العمل باید دو مرتبه قد قامت الصلاه اضافه نمود .
مسأله : « أشهد أن علیا ولی الله » جزء اذان و اقامه نیست ؛ ولی خوب است بعد از « أشهد أن محمدا رسول الله » به قصد قربت گفته شود.

توضیحات تکمیلی
وزن140 گرم
نوع جلدجلد معمولی
رده سنیبزرگسال
زبان کتابفارسی
تعداد صفحه96
قطع کتابرقعی
شابک978-964-6705-67-7
نوبت چاپچهارم
سال انتشار1386
ناشر
نویسنده
نظرات (1)

1 دیدگاه برای اه‍م‍ی‍ت‌ اذان‌ و اق‍ام‍ه‌

  1. رضا ايرانشاهي

    باسلام و خداقوت/ امر به اذان ، امر به معروف است . اذان تابلوی تمام نمای اسلام ، معرف تمامی احکام ، فروع دین و اصول دین است . اذان مشتمل بر تمامی معارف و اصول ایدئولوژیک اسلام است.اقدامی ایجابی برای مقابله بدون تنش با فحشاء و منکرات علنی جامعه است . پس چرا زمین و مهجور مانده است؟؟؟ اذان شعاری است کامل برای تمام شعور معرفتی الی الله و من الله . از الله اکبر تا لا اله الا الله ………اذان با تمام شور و حال عرفانی است که شریعت و طریقت به ذوق و شوق وصل می آیند. نسخه کامل و بی عیب و نقص از داروخانه عطارگونه ای است که مجوز رسمی وزارت بهداشت خدای رحمان را دارذد . مجوزی از سی و هشت آیه که همان امر به نماز است که ناقوسش اذان پرمحتواست.جای خالی ماذنه های خانه ها و مجالس و محافل و اماکن شهر و اداره و نهاد و ….را مقابل آن پر می نماید ….نسخه و ندای حضرت مهدی فاطمه(س) برای مالیدن بینی شیطان و شیاطین مگر نماز نیست ؟ مقدمه صغرا و کبرای این امر امام حاضر صاحب الزمان(عج) خوب اذان است …./ پس چرا مهجور و مظلوم است ؟ پیاده نظام و سواره نظام لشگر شیطان در آخر الزمان اسیر دام اذان است ….اما این اذان مهجور است ….دیگر منتظر کدام نسخه و کدام عطاری بی مجوزیم ؟

دیدگاه خود را بنویسید