کتاب مادرلند
مادرلند 45,000 تومان10٪ تخفیف40,500 تومان
بازگشت به محصولات
کتاب مقتل از زبان منتقم
مقتل از زبان منتقم 300,000 تومان10٪ تخفیف270,000 تومان

روز حسین

(1 بازخورد مشتری)

350,000 تومان10٪ تخفیف315,000 تومان

پرسش کلید پاسخ است. برای اینکه بتوانیم به پاسخی برسیم یا مطلبی را یاد بگیریم باید از سوال پرسیدن شروع کنیم. پاسخ درست و صحیح به سؤالات باعث می‌شود انسان بفهمد، راه را ‌بشناسد، و هدف را بشناسد. غلامرضا حیدری ابهری به میان کودکان و نوجوانان رفته است و پرسش‌های آنها را درباره امام حسین جمع کرده و در کتاب روز حسین با پاسخ به سوالاتشان راه را برای این گروه از عزاداران اباعبدالله روشن کرده است.

توضیحات

برشی از کتاب روز حسین:

با توجه به اینکه اهل کوفه آدم‌های بی‌وفایی بودند، چرا امام حسین دعوت آن‌ها را پذیرفت؟ تعداد دوستداران اهل‌بیت در کوفه از جاهای دیگر خیلی بیشتر بود. به همین دلیل امام حسین برای مبارزه با یزید، باید به جایی می رفت که طرفداران بیشتری داشته باشد. ضمنا،ً هزاران نفر از کوفیان برای حضرت سیدالشهداء نامه نوشته بودند که برای کمک به آن بزرگوار کاملا آماده‌اند. بنابراین، احتمال موفقیت امام حسین در کوفه بیش از مناطق دیگر بود.

توضیحات تکمیلی
وزن250 گرم
نویسنده
ناشر
تصویرگرعبدالحمید قدیریان
قطع کتابرقعی
تعداد صفحه176
نوع جلدشومیز
سال انتشار1404
نوبت چاپششم
رده سنیکودک (ب – ج), نوجوان (ج – د)
شابک9789649737027
نظرات (1)

1 دیدگاه برای روز حسین

  1. علی زارع

    من به تازگی این کتاب به دستم رسیده کتاب فوق العاده ی هستش و زیبا از لحاظ تصویری و به سوالات مهم شما قشنگ پاسخ میده ، ممنون از عوامل انتشار کتاب روز حسین (ع)
    حیاتُنا الحسین ❤️

دیدگاه خود را بنویسید