کتاب مرمرهای سرخ
مرمرهای سرخ 70,000 تومان10٪ تخفیف63,000 تومان
بازگشت به محصولات
کتاب حسنا و ملکه های رنگی
حسنا و ملکه های رنگی 310,000 تومان10٪ تخفیف279,000 تومان

خواب های زنگ دار

140,000 تومان10٪ تخفیف126,000 تومان

زندگی و خاطرات شهید حاج اکبر شیرازی فرمانده یگان دریایی لشگر 17 علی بن ابی‌طالب (ع)

طلبه‌ای که در دوجین مسئولیت‌های نظامی‌اش خوش درخشید. کمیته انقلاب اسلامی ده‌بید استان فارس را پایه گذاشت. فرماندهی گردان تبوک در عملیات بیت‌‏المقدس را بر عهده داشت؛ مسئول آموزش پادگان 21 حمزه تهران و پادگان شهدای خیبر قم بود. و اوج درخشش این طلبه در عملیات کربلای 4 با شهادتش رقم خورد.

snapppay
هر قسط با اسنپ‌پی: 31,500 تومان
۴ قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.
شناسه محصول: ‫‬‭9789649739144 دسته: , , , ,
توضیحات

برشی از کتاب:

روزهای آموزش که تمام شد، نوبت پذیرش اکبر شد، اما بعد از آموزش گفتند: «چند روز برو مرخصی و شنبه بیا سپاه.»

وقتی بعد از دو سه روز آمد سپاه، دید خبری نیست. هر روز می‌‏آمد و تا ظهر در آسایشگاه می‏‌نشست؛ ولی کسی کاری به او نمی‌‏سپرد. دیگر خسته شده بود. یک روز آمد آسایشگاه و دید تعدادی نیرو آمد. پرسید: «خبریه؟!» گفتند: «قراره توی میدون آستانه رژه بریم.»

تعدادی کلت و کلاش تاشو بود که بچه‏ها سرش دعوا داشتند. یک تیربار هم کناری افتاده بود؛ ولی کسی به‏ آن محل نمی‌‏گذاشت. شیخ ‏اکبر تیربار را برداشت و روی کولش گذاشت و دو سه ردیف نوار فشنگش را دور کمرش بست و آماده شد برای رژه.

وقتی با آن تیربار سنگین جلوی فرمانده آن وقت سپاه، مرحوم حجت‎‏الاسلام «ایرانی» رژه رفت، از اکبر خوشش آمد و مشخصاتش را از بچه‌‏ها گرفت.

توضیحات تکمیلی
وزن370 گرم
ناشر
نویسنده
قطع کتابرقعی
تعداد صفحه244
نوع جلدشومیز
سال انتشار1403
نوبت چاپاول
رده سنیبزرگسال
شابک‫‬‭978-964-9739-14-4
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خواب های زنگ دار”