نویسنده کتاب «شب های پیشاور» در ربیع الاول سال 1345 قمری در حالی که بیش از 30 سال نداشت، بعد از تشرف به حج به کراچی و دیگر شهرهای مهم هند و پاکستان رفته و بنا به درخواست دوستان خود و با توجه به شهرتی که داشت، جلسات مناظره متعددی با علمای هند و سایر مذاهب اسلامی برگزار می کند؛ که از جمله آنها جلسه ای بوده که در حضور گاندی برگزار شده و با پیروزی او به اتمام رسیده و در جراید آن روزگار هند چاپ می شود.
بنابراین گزارش، روزی دو نفر از روحانیون اهل سنت به نام های حافظ محمد رشید و شیخ عبدالاسلام که اهل کابل بودند، به ملاقات ایشان آمده و تا ده شب مشغول مناظره می شوند، این جلسات که در منزل شخصی به نام میرزا بعقوب علی برگزار می شد و تا شش ساعت و گاه تا طلوع فجر ادامه می یافت، با حضور چهار نفر خبرنگار و حدود 200 مستمع شیعه و سنی اهمیت زیادی یافته بود، به طوری که گزارش آن هر روز صبح در جراید منتشر می شد.

بی بال پریدن / قیصر امین پور
10,000 تومان 9,000 تومان

حضور قلب در نماز
18,000 تومان 16,200 تومان
شب های پیشاور
200,000 تومان 180,000 تومان
کتاب شب های پیشاور مشروح مناظرات عالم توانای شیعه با علمای اهل تسنن است که در سال 1345 هجری قمری در شهر پیشاور پاکستان انجام شده و ده شب به طول انجامیده است.
این کتاب از جامع ترین و شیرین ترین کتاب هایی است که در این زمینه نوشته شده است.
کتاب شب های پیشاور (در دفاع از حریم تشیع) اثری ویژه قلمداد می شود، از آن نظر که بسیاری از مباحث مطرح در تشیع را در قالب مناظره برای مخاطبان حاضر در مجالس آن زمان تبیین کرده است.
ناموجود
شناسه محصول:
9789644404283
دسته: احکام و معارف اسلامی, انبیاء و ائمه اطهار, پاسخ به شبهات, پرسش و پاسخ اعتقادی, کتاب
برچسب: دفاع از ولایت, ولایت امام علی
توضیحات
توضیحات تکمیلی
وزن | 1148 گرم |
---|---|
ناشر | |
نویسنده | |
قطع کتاب |
رقعی |
تعداد صفحه |
502 |
نوع جلد |
جلد نرم |
سال انتشار |
1396 |
نوبت چاپ |
سوم |
رده سنی |
بزرگسال |
شابک |
9789644404283 |
نظرات (0)
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شب های پیشاور” لغو پاسخ
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.