بررسی حکم امام خمینی(ره) درباره سلمان رشدی
مدّتی است که کتابی به نام «آیات شیطانی» در سطح جهان جاپ شده که در آن به مقدّسات دین اسلام و پیامبر گرامی صلی الله علیه وآله و قرآن کریم و صحابه و… توهین شده و باادبیات جدید و دشنام و ناسزا و تمسخر به مقابله و مبارزه با مسلمانان برآمده است.
از آنجا که مؤلّف آن در پناه انگلیس بوده و برای اوّلین بار این کثاب در آن کشور و به پشتیبانی دولت آن چاپ شده و بعد از چاپ این کتاب، نویسنده آن از جانب غربی های مسیحی مورد تشویق همه جانبه قرار گرفته است، لذا به نظر میرسد که تألیف این کتاب یک توطئه همه جانبه و حساب شده ای بر ضد اسلام و مسلمین باشد، بدین جهت جا دارد به ابعاد مختلف آن پرداخته تا پی به حقیقت ماجرا ببریم.
پس از چاپ و انتشار كتاب ضالّه »آيات شيطانى« در سطح جهان، وپشتيبانى وحمايت همه جانبه غربى هاى مسيحى به ويژه دولت انگلستان از سلمان رشدى نويسنده مرتدّ اين كتاب، حضرت آيت اللَّه العظمى امام خمينى به ارتداد سلمان رشدى و وجوب قتل ايشان حكم وفتوا صادر نمود. اينك به نظر مىرسد تأليف اين كتاب، يك توطئه حساب شده وخائنانهاى بر ضدّ مقدّسات دين اسلام وپيامبر گرامى وقرآن كريم و… مىباشد، لذا مؤلف محترم در اين كتاب، به ابعاد مختلف وبررسى حكم تاريخى امام خمينى وپاسخ به شبهات مطرح شده پرداخته تا حقيقت ماجرا بر همگان آشكار گردد.
برشی از کتاب:
اختلافات اهل کتاب، هنگام ظهور اسلام
هنگام ظهور اسلام در مکّه و سپس در مدینه، اهل کتاب حضور محسوسی در شبه جزیره عربستان داشتند؛ زیرا یهودیان در منطقه یثرب و حوالی آن مستقر بوده و مسیحیان عمدتاً در منطقه نجران در جنوب بسر می بردند.
یهود جزیره العرب که از برادران دینی خود در دنیا پراکنده بودند، بر زمین زراعی و سرسبز شمال حجاز که پر از باغات نخلستان بود سیطره داشتند، و لذا محصولات بسیاری از آنان عایدشان می شد و از این راه هیمنه و سلطه ای بر تجارت های محلّی و برخی از شغل ها و حرفه های مربوط به کارشان پیدا کرده بودند. آنان از جهت دینی و قومی نیز خود را برتر از دیگران می دانستند و خود را به عنوان قوم برگزیده از جانب خداوند معرفی می کرده و از اینکه انبیا از قومشان بوده بر دیگران مباهات می کردند، و با تفسیر نادرستی که از تورات داشتند به مردم وعده می دادند که از بین آن ها پیامبری ظهور خواهد کرد که باعث سرافرازی و پیروزی یهود بر تمام مردم دنیا خواهد شد. بشارتی که با کمی دقت و تأمّل در آن قابل انطباق بر پیامبر اسلام حضرت محمّد صلی الله علیه وآله است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.