وزن | 200 گرم |
---|---|
ناشر | |
نویسنده | |
مترجم |
سعید عدالت جو |
قطع کتاب |
رقعی |
تعداد صفحه |
224 |
نوع جلد |
شومیز |
سال انتشار |
1403 |
نوبت چاپ |
اول |
رده سنی |
بزرگسال |
شابک |
978-622-6837-64-4 |

75,000 تومان10٪ تخفیف67,500 تومان

94,000 تومان10٪ تخفیف84,600 تومان
اقتصاد خوردنی
190,000 تومان10٪ تخفیف171,000 تومان
کتاب «اقتصاد خوردنی» نوشته ها جون چانگ، استاد اقتصاد دانشگاه کمبریج، کتابی است که با رویکردی خلاقانه و زبانی ساده و طنزآمیز به تشریح مفاهیم پیچیده اقتصادی میپردازد.
نویسنده در این کتاب ۲۳ فصلی، از غذاهای مختلف به عنوان دریچهای برای توضیح نظریههای اقتصادی استفاده میکند. برای مثال، از رابطه شکلات با دوران پساصنعتی، بامیه با سرمایهداری، و سوشی با تجارت جهانی سخن میگوید.
چانگ در این اثر تلاش میکند نشان دهد که چگونه از دهه ۹۰ میلادی، اقتصاد از تنوع نظریهها فاصله گرفته و به سمت سیطره مکتب نئوکلاسیک رفته است. او این ادعا که اقتصاد علمی بر پایه واقعیتهای تردیدناپذیر است را به چالش میکشد و با استفاده از دادهها و آمار موثق، مسائل مختلفی چون تغییرات اقلیمی، نقش شرکتهای چندملیتی، دولت رفاه و کوتهنگریهای بازار آزاد را مورد بحث قرار میدهد.
این کتاب که با ترجمه سعید عدالتجو توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر شده، برای علاقهمندان به اقتصاد، غذا و تاریخ، نگاهی نو و متفاوت به مفاهیم اقتصادی ارائه میدهد.
موجود در انبار
somdn_product_pageبرای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.