بوی انار و انتحاری

۶۲۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۵۵۸,۰۰۰ تومان

«بوی انار و انتحاری» فراورده چندین سفر عملیاتی هادی معصومی زارع به عراق برای حضور میدانی در خط مقدم نبرد علیه گروه داعش است که در قالب روزنوشت‌های جنگ مهرماه ۱۳۹۶ در شهر حَویجه نظم و سیاق یافته است. نویسنده اما به بیان خاطرات روزانه اکتفا نکرده و از هر اتفاقی، نقبی به شناخت عمیق تر از داعش، سیاست و انسان عراقی و نسبتش با امر اجتماعی زده است! در نتیجه اثر حاضر، نــه خاطره‌گویــی و داستان‌‌ســرایی صِرف است و نــه پژوهش آکادمیک محض! رفت و برگشتی است میان هرم آتش و ترکش انتحاری‌ها و تاملاتی جامعه‌شناختی در باب پیچیده ترین همسایه ایران؛ عراق!

موجود

اسنپ‌پی
هر قسط با اسنپ‌پی: ۱۵۵,۰۰۰ تومان
۴ قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.
⚠ توجه: پرداخت با اسنپ‌پی شامل تخفیف‌های سایت و کوپن‌های تخفیف نمی‌شود. در صورت انتخاب، قیمت اصلی محاسبه می‌گردد.
توضیحات

در مقدمۀ کتاب بوی انار و انتحاری می‌خوانیم:

«آنچه پیش روست، تحفه‌ای‌ست از بهترین روزهای زندگی این درویش که حالا دیگر بازگشت به آن روزها برایش رؤیا و آرزوی هر شب شده است.
نویسنده عمیقاً معتقد است که روش‌شناسی معرفت منطقه‌ای ما در ایران، عمدتاً متأثر از برساخته‌های ذهنی، امیال و ترجیحات سیاست‌سازان و تحلیلگران‌مان، و بخش دیگری از آن، ترجمانی از فراورده‌های تولیدی خط رایج رسانه‌ای بین‌المللی و منطقه‌ای‌ست! در چنین وضعیتی، فهم و تفهمِ واقع، امری پسینی، متأخر، دست‌دوم، و در بهترین حالت، زینت‌المجالس است و نه پیش‌نیاز حیاتی سیاست‌سازی و تصمیم‌گیری و تحلیل!»

توضیحات تکمیلی
وزن480 گرم
ناشر
نویسنده
قطع کتابرقعی
تعداد صفحه422
نوع جلدشومیز
سال انتشار1400
نوبت چاپاول
رده سنیبزرگسال
شابک978-622-7510-23-2
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بوی انار و انتحاری”