کتاب اجماع از منظر نقد و نظر
اجماع از منظر نقد و نظر ۳۶۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۳۲۴,۰۰۰ تومان
بازگشت به محصولات
آموزه های معرفت: شرح دعای ابوحمزه ثمالی (دوره 4 جلدی)
آموزه های معرفت: شرح دعای ابوحمزه ثمالی (دوره 4 جلدی) ۱,۹۶۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۱,۷۶۴,۰۰۰ تومان

رساله اجتهاد و تقلید

۷۵۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۶۷۵,۰۰۰ تومان

کتاب رساله اجتهاد و تقلید که حاصل تقریر بحث‌ها و درس‌های مرحوم آیة اللَه العظمی وحید عصر و فرید دهر، شیخ محمّد حسین حلّی ـ رضوان اللَه علیه ـ در حوزه علمیه نجف است، در سال‌هایی که مرحوم والد معظّم حضرت آیة اللَه العظمی علاّمه سیّد محمّد حسین حسینی طهرانی ـ روحی فداه ـ در درس ایشان حضور داشته‌اند توسط ایشان به رشته تحریر و تقریر در‌آمده است.

مؤلف سال‌ها پس از ارتحال ایشان روزی بر حسب اتّفاق به این کتاب برخورد نمود و از مضامین عالیه و مطالب رشیقه آن انگشت تعجّب به دندان گزید، و بسیار افسوس خورد که چرا تاکنون نسبت به نشر این سِفر قویم اقدام ننموده است! حیرت و شگفتی آنجا مضاعف گردید که شاهد گردید صدور چنین مطالب از شخصی مثل مرحوم حلّی در آن حوزه و با آن فضای محدود در عرصه‌های تحقیق چگونه میسّر شده است.

ولی با تمام این اوصاف به نظر رسید که هنوز جای توضیح و اضافاتی بر مطالب کتاب در ذیل و حاشیه ضروری می‌نماید، چنانچه این مسأله در کتاب شریف صلاة الجمعة توسّط علاّمه معظّم ـ قدّس سرّه ـ از این قلم انجام شد. این کتاب با عنوان الدّر النضید فی الاجتهاد و التقلید نیز به عربی منتشر شده است.

موجود

اسنپ‌پی
هر قسط با اسنپ‌پی: ۱۸۷,۵۰۰ تومان
۴ قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.
⚠ توجه: پرداخت با اسنپ‌پی شامل تخفیف‌های سایت و کوپن‌های تخفیف نمی‌شود. در صورت انتخاب، قیمت اصلی محاسبه می‌گردد.
شناسه محصول: 9786006112367 دسته: , برچسب: ,
توضیحات تکمیلی
وزن1400 گرم
قطع کتابوزیری
نوع جلدجلد سخت
تعداد صفحه672
شابک9786006112367
رده سنیبزرگسال
ناشر
نویسنده
زبان کتابفارسی
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رساله اجتهاد و تقلید”