روزی که دیر نمی شود
روزی که دیر نمی شود ۱۶,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۱۴,۴۰۰ تومان
بازگشت به محصولات
رویای یک عمارت فرعونی
رویای یک عمارت فرعونی ۱۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۹,۰۰۰ تومان

رویای بعد از ظهر

۱۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۹,۰۰۰ تومان

کتاب رویای بعد از ظهر تقدیری از هشتمین جایزه ادبی امیرحسین فردی

ناموجود

شناسه محصول: 9786000316693 دسته:
توضیحات

کتاب موضوع انقلاب را برای گروه سنی نوجوان از زاویه دید اول شخص روایت می کند.«رؤیای بعد از ظهر» داستان پسری نوجوان را روایت می کند که به ناگاه به دنیای چند سال گذشته پرت می شود. او هنگام تعمیر چراغ مطالعه اش، با جرقه برق بیهوش شده و وقتی چشمش را باز می کند، متوجه تغییرات در اطراف خود می شود. این اتفاق سبب شده تا او به سال های پیش از انقلاب و به بحبوحه حوادث آن ایام سفر کند.
از متن کتاب :
ماجرا درست از وقتی شروع شد که جراغ مطالعه اتاقم خراب شد و خواستم خودم درستش کنم .ساعت دقیقا دو بعد از ظهر بود و همه خواب بودند .به آشپزخانه رفتم و از توی میز ابزار بابا پیچ گوشتی و انبردست را برداشتم ؛ البته بی سرو صدا ، چون اگر مامان می فهمید ، حسابم را می رسید و دیگر خبری از خواندن بعد از ظهر نبود که حق هم داشت ؛ یعنی حالا می فهمم حق داشت . مادرها همیشه حق دارند.
با پیچ گوشتی به جان چراغ افتادم ؛ بدون آنکه دوشاخه اش را از پریز بیرون بکشم . یک دفعه چراغ جرقه زد . تکان شدیدی خوردم . انگار نیروی خیلی زیادی هلم داد و پرتم کرد گوشه اتاق.

 

توضیحات تکمیلی
رده سنیبزرگسال
تعداد صفحه62
ناشر
نویسنده
شابک9786000316693
نوبت چاپاول
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رویای بعد از ظهر”