اذان بی موقع
اذان بی موقع 13,000 تومان10٪ تخفیف11,700 تومان
بازگشت به محصولات
وقتی از خواب بیدار شدم
وقتی از خواب بیدار شدم 16,000 تومان10٪ تخفیف14,400 تومان

فرار شاهانه

9,000 تومان10٪ تخفیف8,100 تومان

کتاب فرار شاهانه یکی از کتابهای مجموعه روزهای انقلاب به روایت فرار شاه 26 دی 1357 برای گروه سنی نوجوانان می پردازد.

ناموجود

شناسه محصول: 9786000175852 دسته:
توضیحات

از کتاب :
مرادی از شب قبل متوجه رفت و آمد های زیاد به کاخ سلطنتی شده بود .کامبیز ، پسر ابوالفتح آتابای آمد و همه ی خدمه کاخ را صدا زد .همه به صف شدند . محمدرضا و فرح ، لباس سفر بر تن از راه رسیدند.
محمدرضا گفت : ما داریم می رویم !
یکهو همه به گریه افتادند.مردای نفهمید این گریه ها از خوشحالی است یا ناراحتی .مردای که جوگیر شده بود ، دوید جلو و محمدرضا را در آغوش گرفت.
در  همین لحظه صدای محمدرضا را شنید که می گفت : ((رهایم کن ، پسر .چرا پاهایم را گرفته ای .رها کن !))
مرادی کم مانده بود پقی زیر خنده بزند.ممد گالیور با آن لنگ و قدر دراز دیلاق ، جفت پاهای محمدرضا را گرفته بود و زار می زد.اشک و آب دهان و دماغش به پاچه ی شلوار محمدرضا چسبیده بود .ممد گالیور ، گریه کنان با صدای بلند گفت : اعلی حضرت جانم ، قربونت برم … من نمی گذارم شما بروید . ما یتیم می شویم !

توضیحات تکمیلی
رده سنیکودک (ب – ج), نوجوان (ج – د)
قطع کتابرقعی
تعداد صفحه77
ناشر
نویسنده
شابک9786000175852
نوبت چاپاول
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فرار شاهانه”