نمای میانی:بهناز ضرابیزاده کارشناس ادبی کانون پرورش فکری همدان است. او برای کودکان مینویسد و گهگاه نیز اگر بخواهد سری به دنیای بزرگسالها بزند، کتابهایی مینویسد مثل «آن روز سه شنبه بود» و یا فعالیتهایی انجام میدهد مثل دبیری انجمن داستان دفاع مقدس. ضرابیزاده برگزیده بیش از ۳۰ جشنواره داستاننویسی سراسری است و داور مسابقات مختلف ادبی همدان نیز بوده است. چاپ بیش از دویست و پنجاه اثر ادبی در نشریات از دیگر فعالیتهای این نویسنده است.
نمای دور:بهناز ضرابی زاده: کار هنری ویژگی و مخاطب خاص خود را دارد که توجه به این امر میتواند به نویسندگان در ارائه آثار فاخر کمک فراوانی بکند. نویسندگان باید با انتخاب هنرمندانه و زیرکانه دست به انتخاب سوژه بزنند و نوآوری را در این بخش فراموش نکنند. انتخاب واژه برای خلق این آثار بسیار مشکل و پیچیده است. در این زمینه حذف واژههای اضافی، تفکر در انتخاب سوژه، تغییر نوع نگاه و مخاطبشناسی از راهکارهای موثر برای فعالیت بهتر در این حوزه است. ضمن اینکه باید در تولید آثار ادبی این حوزه دغدغههای روز دنیای کودکان و نوجوانان نیز مدنظر قرار بگیرد. به همین خاطر ضمن تعامل با سایر نویسندگان، باید آثار ادبی فاخر و ماندگار خارجی را نیز مطالعه کرد. نویسنده باید تلاش کند خود را با کودکی و کودکان این عصر وفق دهد. نیازهای کودک این زمان را بشناسد و بر اساس همانها بنویسد. به عقیده من باید دغدغههای ذهنی، نیازها، ترسها و شادیهای کودک امروز را مطرح کنیم.
از کتاب:وست خیار را جلوش میگیرد و صدایش را نازک میکند: «بی… یو… بییو…» مرغ دو سه قدم جلو میآید. پای راستش را نمیتواند روی زمین بگذارد. آن را بین زمین و آسمان نگه میدارد. مرغ میلنگد. نفس حجت بالا نمیآید. میگوید: «اهو… شل است. میلنگد! ببین مرغه چلاق است!» حجت بلند میشود و میایستد. انگار کشف بزرگی کرده است. داد میزند: «به جان خودم شل است.» میپرم و گوشه پیراهنش را میچسبم و با صدای خفهای میگویم: «چه خبر است؟»
صفحه ۲۸
از همین قلم: آن روز سه شنبه بود (صریر) سیب آرزو (انتشارات مدرسه) آدم برفی (عروج) گنجشک سبز و آبی (صریر) بابای ۹ سالگی (برکت کوثر) آخرین تکه نان کودک (کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)و …
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.