تک درختی در کویر
تک درختی در کویر ۱۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۹,۰۰۰ تومان
بازگشت به محصولات
روزی خواهم خفت؛ برای همیشه
روزی خواهم خفت؛ برای همیشه ۱۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۹,۰۰۰ تومان

راز گل سرخ

۸,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۷,۲۰۰ تومان

نمای نزدیک:«راز گل سرخ»، هفتمین جلد از مجلدات «قهرمانان انقلاب»‌ است که به شهید آیت‌الله سید محمدرضا سعیدی از برجسته‌ترین مبارزان و یاران امام راحل می‌پردازد. نویسنده، معرفی این روحانی و مبارز سرشناس انقلاب را در بستر یک تحقیق دانش‌آموزی قرار می‌دهد و سه دانش‌آموز با نام‌های روزبه آلادپوش، حسن شریعتی و راوی داستان را کنار هم می‌گذارد تا در یک گروه به تحقیق درباره شهید سعیدی بپردازند.
«محقق»‌ معلم بچه‌ها آنها را به خوبی در مسیر تحقیق رهبری می‌کند و سعی دارد تا به نحوی شایسته، علاوه بر هدایت دانش‌آموزانش، سئوالات و ابهامات آنان را نیز پاسخ دهد. در واقع، این نویسنده است که قصد دارد از سیمای این روحانی انقلابی و مبارز نستوه ابهام‌زدایی کند و به شبهاتی که در مسیر تاریخ بر چهره این مرد بزرگ نشسته، پاسخ قانع‌کنده بدهد. بچه‌ها در طول تحقیقاتشان بارها با یکدیگر دچار اختلاف نظر می‌شوند و از دل آرای گوناگون و نگره‌های مختلف نسبت به شهید سعیدی، تحقیقی جامع و کم‌نقص بیرون می‌آید که تحسین معلمشان را در پی دارد. با این حال، سه سئوال اساسی بچه‌ها، یکی درباره خروج غیرقانونی از کشور و عزیمت به کویت، یکی درباره نظرات آیت‌الله در مورد زنان و دیگری در خصوص مفسده‌انگیز بودن سینما در کلاس مطرح می‌شود و معلم آنها به این سئوال‌های اساسی پاسخ می‌دهد.

ناموجود

شناسه محصول: 9789645066657 دسته:
توضیحات

نمای میانی:خسرو باباخانی، نویسنده متولد 1338 تهران را بیشتر با کتاب‌های «گنج قلعه متروک» و «بر فراز گندمزار» می‌شناسند. او از 26 سالگی با مجلات کیهان بچه‌ها، سوره نوجوان و سروش نوجوان همکاری خود را شروع کرده و در مقطعی نیز با وزارت ارشاد به‌عنوان داور و کارشناس همکاری داشته است. «برفراز گندمزار» و «مثل دست‌های مادرم» از این نویسنده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شده‌اند. باباخانی علاوه بر داوری در جشنواره‌های مختلف به آموزش داستان‌نویسی نیز اشتغال دارد.
از کتاب:حسن با چهره‌ای که همچنان غمگین و گرفته بود، لبخندی به لب آورد و خطاب به روزبه گفت: «دست مریزاد، آفرین! خیلی بموقع و کامل بود! نکته‌ای که خیلی شرم‌آور و تأسف‌برانگیز است، نحوه‌ی برخورد رژیم شاه با مخالفین و منتقدین سیاست‌های آمریکا و اسراییل است. جرم و گناه اعتراض و مخالفت با سیاسیت‌های استعماری و استثماری آمریکا و انگلیس، بسیار سنگین‌تر از اعتراض و انتقاد حتی به شخص اول مملکت یعنی شاه بود!فصل پنجم ـ‌ صفحه 65
از همین قلم:گنج قلعه‌ متروک (افق) نخلستان سرو (نشر شاهد) تختی (مدرسه) پلنگان هم می‌میرند (سوره‏مهر) خاک (سوره‏مهر) پشت دروازه‌های بهشت (به‌نشر) پرستوهای مهاجر (توسعه کتاب ایران) عاشقان شرزه (نشر شاهد) پری دریایی (مدرسه) بخواب برادرم، بخواب (نشر ستاره‌ها) غریبه (ستاره‌ها)

توضیحات تکمیلی
قطع کتابپالتویی
رده سنیبزرگسال
تعداد صفحه94
ناشر
نویسنده
شابک9789645066657
نوبت چاپچهارم
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “راز گل سرخ”