نمای میانی: اکنون انسیه شاهحسینی را به عنوان یک فیلمساز میشناسند، اما او پیش از آنکه فیلمسازی را تجربه کند، از اهالی قلم بود و رمان «توپچنار» را منتشر کرده بود. سپس فیلمنامه آن را نوشت که در سال 1368 با عنوان «آب را گل نکنید» توسط شهریار بحرانی ساخته شد. شاهحسینی متولد سال 1333 در گرگان است و سالها در جبههها به عنوان خبرنگار و گزارشگر حضور داشته است.
نمای دور: انسیه شاهحسینی: فرزانه صالح آبادی واقعاً آموزشیاری بود که در مسیر کار مقدس خود در روستای توپچنار به شهادت رسید. من یک سال در آن روستا بودم و با آنها زندگی کردم. مردان روستا اکثراً به کار قاچاق مشغول بودند و زنهایشان وضع بسیار اسفباری داشتند. من این رمان را بعد از نوشتن نخواندم. ولی نیت من دفاع از شخصیت و مظلومیت زن بود، نه تبلیغ زنسالاری.
سهیلا عبدالحسینی: رمان «توپچنار» را از دو جهت میتوان مثبت ارزیابی کرد. یکی اینکه اثر وی افتخاری برای زنان اهل قلم ایرانی است. دیگر این که موضوعی تازه و بکر را مبنای کار خویش قرارداده و آن مظلومیت و مشکلات آموزشیاران نهضت سوادآموزی است.
محمدعلی گودینی: از نظر شخصیتپردازی، اثر خوب و قابل قبول است. مخاطب با داستان مانوس میشود و شخصیتها را باور میکند. داستان در نهایت با پرداختهای خوبش، حسبرانگیز است.
افتخارات:برگزیده بیست سال ادبیات داستانی پس از انقلاب
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.