نمای میانی:منیژه آرمین در سال 1324 در تهران متولد شد. او دارای دو مدرک کارشناسی در رشتههای روانشناسی و مجسمهسازی است و کارشناسیارشد خودش را در زمینه مشاوره کسب کرده. زمینههای فعالیت او معلمی، مشاوره، پژوهش، فعالیتهای مطبوعاتی، و کارهای هنری از جمله سفالگری و نقاشی است. همکاری با مجلات زن روز، پگاه، ندا، ادبیات داستانی و پیام زن، عضویت در هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم و… از دیگر اشتغالات این نویسنده است.
نمای دور:منیژه آرمین: شخصیتهای داستانی از فیلتر شخصیت نویسنده عبور میکنند. «شب و قلندر» تلفیقی از افسانه و واقعیت است، ولی «شباویز» بیشتر بر مبنای مستندات تاریخی و وقایعی که اتفاق افتاده نوشته شده است. شب و قلندر جنبه داستانی دارد ولی شباویز بیشتر جنبه سیاسی و اجتماعی دارد. مطالعات بسیاری بر روی اشعار، تالیفات و تصاویر بر جای مانده از آن دوران برای آشنایی با فضای نگارش کتاب انجام دادهام. مهمترین دغدغه من کشف هویت انسان، عمیقنگری به حوادث و دسترسی به فلسفه زندگی بوده است. جستوجو در گذشته میتواند به شناخت انسان در مواجهه با تاریخ کمک کند. قصدم این بوده که بتوانم با تکیه بر تاریخ هویت ایرانی گذشته را حفظ کنم. بخشی از مفاهیم سیاسی رمان در ارتباط با مسائلی چون تاریکخانه (فراماسونری)، کمیته مجازات، حزب اجتماعیون، دستگیری و زندانیها، اعدامها، توقیف مطبوعات و برخی شخصیتهای سیاسی و فرهنگی همچون بهار است.
از کتاب: جهانگیر روزنانه «مرغ سحر» را پرت کرد روی زمین و گفت: «نرگسخاتون، این هم روزنامه برادر تو است.»
نرگسخاتون به عنوان روزنامه «مرغ سحر» نگاه کرد و به تاریخ آن که زیرش بود: سوم آبان 1296 و به تیترها. جهانگیر، روزنامه را از دست او در آورد و با حرکتی عصبی آن را ورق زد و گفت: «نگاه کن. شاهکار برادرت را ببین. توی صفحه دوم، آن هم پائین صفحه، خبر مرگ سردار اسعد را نوشته. انگار با ما پدرکشتگی دارد.» صفحه 70
از همین قلم:مرغ سحر (سوره مهر) شباویز (سوره مهر) شب و قلندر (سوره مهر) ای کاش گل سرخ نبود (سوره مهر) آن روز که عمه خورشید مرد (کیهان) بوی خاک (دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.