شکار مرغابی ها
شکار مرغابی ها 45,000 تومان10٪ تخفیف40,500 تومان
بازگشت به محصولات
شهید عزیز
شهید عزیز 240,000 تومان10٪ تخفیف216,000 تومان

شمع بیت المال را خاموش کن

8,000 تومان10٪ تخفیف7,200 تومان

کتاب  “شمع بیت المال را خاموش کن” نام اثر جدید حسین قرایی است که با محوریت گزیده اشعار زنده یاد محمد رضا آقاسی جمع آوری شده است.
در گزیده شعر «شمع بیت المال را خاموش کن» توجه نگارنده  بر شعرهای مردمی و اجتماعی آقاسی است. یافتن شعرهای آقاسی از کتاب های دیگر و شنیدن همه ی اشعار او و گزینش آن‌ها کار صعبی است؛ ولی علاقه نویسنده برای شناساندن یکی از شاعران خوب این روزگار کار را راحت کرده است.
حسین قرایی پیش‌تر با آثاری چون «دلت را خانه ما کن»، «در جست و جوی مهتاب»، «از مشهد تا ژوهانسبورگ» و… به جامعه کتابخوان معرفی شده است.

ناموجود

توضیحات

در تاریخ ادب فارسی، شاعران زیادی با عنوان «مردمی» قلمداد می شوند. ولی در دوره ی معاصر، به ویژه بعد از مشروطه، که شعر اجتماعی تر می شود دیده نشده که صاحب نظران حوزه ادب فارسی در مورد شاعری این چنین بگویند و راجع به او  این گونه روایت کنند؛ “آقاسی را به سازمان تبلیغات مشهد دعوت کردیم. سالن اجتماعات آن جا ششصدنفر بیشتر ظرفیت نداشت. با حضور آقاسی، آن سالن اجتماعات مملو از جمعیت می شود و سه طبقه پر می گردد. سازمان تبلیغات از مشتاقان شعر او تا آن جا که از ترس فروریختن ساختمان شماره 2، آتش نشانی را در جریان قرار می دهد. ”
از ویژگی هایی که در چشم انداز رنگین کمانی شعر آقاسی قابل درنگ است «اعتراض» است و «اعتراض»! اعتراض در چارچوبی عقلایی. اکثر اعتراض های این شاعر دردمند، با روحیه انقلابی اش گره می خورد.
جان مولا حرف حق را گوش کن؛
شمع بیت المال را خاموش کن برشی از کتاب:دوستی نقل می‌کرد در مجلسی نشسته بودیم که کارمندان شهرداری و شهرداران آنجا جمع بودند. آقاسی رفت پشت تیریبون، اولین شعری که خواند این بود؛
سرافرازان برای سرفرازیضرورت دارد آیا برج سازی؟
و می‌گفت می دیدم یکی یکی افراد از صف اول دارند بلند می شوند و بیرون می روند!

آقاسی شعر را به دقیقه اکنون، با توجه به شزایط فرهنگی-اجتماعی می سرود. اگر قدری بیشتر در شعر آقاسی غور کنیم این مواقع شعرش به یک سخنرانی حماسی هنرمندانه تبدیل می شود.کتاب “چه کسی شمع بیت المال را خاموش کرد” نام اثر جدید حسین قرایی است که با محوریت گزیده اشعار زنده یاد محمد رضا آقاسی جمع آوری و در قطع پالتویی و 110 صفحه می باشد.دکتر حسین قرایی پیش تر با آثاری چون “دلت را خانه ما کن”، “در جست و جوی مهتاب”، “از مشهد تا ژوهانسبورگ” و… به جامعه کتابخوان معرفی شده است.

توضیحات تکمیلی
وزن101 گرم
رده سنیبزرگسال
قطع کتابپالتویی
سال انتشار1399
نوع جلدشومیز
تعداد صفحه108
ناشر
نویسنده
شابک978-622-7177-72-5
نوبت چاپاول
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شمع بیت المال را خاموش کن”