کتاب حاج احمد
حاج احمد 400,000 تومان10٪ تخفیف360,000 تومان
بازگشت به محصولات
حزب الله در سوریه
حزب الله در سوریه 15,000 تومان10٪ تخفیف13,500 تومان

حبیب لشکر

18,000 تومان10٪ تخفیف16,200 تومان

خاطرات مدافع حرم شهید سید جلال حبیب الله پور
سيد جلال در تاريخ هفتم بهمن ماه سال 1346 در محله شهيد طالبى شهرستان بابلسر، استان مازندران به دنيا آمد. سيد جلال عضو نيروى سپاه پاسداران و فرمانده محور سوم ثارالله لشكر عملياتى 25 كربلا بود. سيد جلال در 52 عمليات مرزى و برون مرزى شركت كرد.
پيكر سردار سید جلال به همراه پيكر شهيد سيد سجاد خليلى پس از گذشت چند سال دورى و چشم انتظارى شناسايى شد و پس از طى مراحل مختلف آزمايشات متعدد و تایید نهایی به میهن بازگشت.
از جمله آثار نویسنده میتوان به هفت روز دیگر، عهد کمیل، از ام الرصاص تا خان طومان، طاهر خان طومان، خداحافظ دنیا و… اشاره کرد.

ناموجود

توضیحات

گزیده متن
اوایل جنگ سوریه قرار شد حدود 30 نفر از فرماندهان لشگر و با سابقه جبهه جنگ تحمیلی برای کارهای مستشاری و آموزشی به سوریه بروند که سید جلال یکی از آن 30 نفر بود که حتی ویزایش هم آماده بود. اما پس از اسارت تعدادی از همکاران سپاه در سوریه پروازشان لغو شد. از همان موقع بود که بی قراری می کرد و خیلی هم به تهران می رفت تا او را به سوریه اعزام کنند. که سرانجام در تاریخ هجدهم اسفند ماه 1393 برای دفاع از حرم آل الله با عنوان فرمانده گروه صابرین به سوریه اعزام شد و پس از گذشت 43 روز در تاریخ 31 فروردین 1394 در منطقه بصری حریر استان درعا به فیض شهادت نائل آمده بود و پیکرش در حوزه اشغالی داعش درآمد و مفقود شد.

توضیحات تکمیلی
وزن293 گرم
رده سنیبزرگسال
قطع کتابرقعی
سال انتشار1398
نوع جلدشومیز
تعداد صفحه218
ناشر
نویسنده
شابک978-622-6609-34-0
نوبت چاپاول
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “حبیب لشکر”