راهبردهای مدلی که به نظر می رسد برای تحقّق فرضیّه فوق باید طراحی و اجراء شوند عبارتند از: تغییر نقطه ثقل سرمایه گذاری ها به سوی کشاورزی و دامداری تغییر نقطه ثقل تولید نان از بازار به خانه تغییر فرهنگ مصرف عمومی از نان گندمِ بدون سبوس به نان جو سبوس دار تولید نان های یک نفره جهت دهی فرهنگ عمومی به سوی احترام به نان.

مجموعه صاحبدلان: اوج بندگی
6,000 تومان10٪ تخفیف5,400 تومان

حبیب تولدی دیگر (کارنامه عملیاتی گردان حبیب بن مطاهر)
42,000 تومان10٪ تخفیف37,800 تومان
نان در اسلام
6,500 تومان10٪ تخفیف5,850 تومان
این کتاب به بررسی وضعیت نابهنجار نان به عنوان یک کالای استراتژیک که نقطه اهرمی امنیت غذایی است پرداخته و در ادامه با استفاده از گزاره های دین مدل و سیستم بهینه تولید تا مصرف نان را به طور مرحله به مرحله با مستندات ارائه کرده است.
در انبار موجود نمی باشد
somdn_product_page
توضیحات
توضیحات تکمیلی
وزن | 280 گرم |
---|---|
تعداد صفحه |
166 |
نوع جلد |
جلد نرم |
ناشر | |
نویسنده | |
رده سنی |
بزرگسال |
نظرات (0)
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نان در اسلام” لغو پاسخ
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
محصولات مشابه
به سوی خورشید
7,000 تومان10٪ تخفیف6,300 تومان
مواعظ 4: سلسله مباحث اخلاقی آیت الله حق شناس
225,000 تومان10٪ تخفیف202,500 تومان
نگاهی گذرا به حقوق بشر از دیدگاه اسلام
190,000 تومان10٪ تخفیف171,000 تومان
امامان اهل بیت علیهم السلام مرزبانان حریم اسلام
490,000 تومان10٪ تخفیف441,000 تومان
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.