راهبردهای مدلی که به نظر می رسد برای تحقّق فرضیّه فوق باید طراحی و اجراء شوند عبارتند از: تغییر نقطه ثقل سرمایه گذاری ها به سوی کشاورزی و دامداری تغییر نقطه ثقل تولید نان از بازار به خانه تغییر فرهنگ مصرف عمومی از نان گندمِ بدون سبوس به نان جو سبوس دار تولید نان های یک نفره جهت دهی فرهنگ عمومی به سوی احترام به نان.

اسلام و دین آسان
68,000 تومان 61,200 تومان

حبیب تولدی دیگر (کارنامه عملیاتی گردان حبیب بن مطاهر)
42,000 تومان 37,800 تومان
نان در اسلام
6,500 تومان 5,850 تومان
این کتاب به بررسی وضعیت نابهنجار نان به عنوان یک کالای استراتژیک که نقطه اهرمی امنیت غذایی است پرداخته و در ادامه با استفاده از گزاره های دین مدل و سیستم بهینه تولید تا مصرف نان را به طور مرحله به مرحله با مستندات ارائه کرده است.
موجود
توضیحات
توضیحات تکمیلی
وزن | 280 گرم |
---|---|
تعداد صفحه |
166 |
نوع جلد |
جلد نرم |
ناشر | |
نویسنده | |
رده سنی |
بزرگسال |
نظرات (0)
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نان در اسلام” لغو پاسخ
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.