والله متم نوره – جلد چهارم
توجه به ظرفیت اربعین از زاویه «تام شدن نور»، «حرکت در راستای تحقق وعده خداوند»، «آیه در شب و روز عالم»، «تحول قلوب»، «اصلاح صفات و تربیت جمعی زائرین»، «تالیف قلوب و اتحاد»، «ترسیم و تصویر مفاهیم مرتفع»، «دین مطلوب الهی»، «امت سازی»، نگاه از زاویه «حرکت به سوی تمدن الهی» و… کلان نگرشهایی است که خدای متعال اینک با ظرفیت عظیم و عملی اربعین پیش روی بشر قرار داده است.
این سفره عظیم منتی است الهی! گویی پاسخی است از جانب خدای متعال به عطش و نیاز فرهنگی جامعه توحیدی که بهره از آن مسیر تاریخ بشریت را تغییر داده، موازنه قدرت در عالم را به گونهای شگرف متأثر ساخته و جبهه حق را با دمیدن نفحهای آسمانی حیاتی تازه میبخشد تا عبور از «پیچ تاریخی» سهل گردد و حرکت به سوی سرزمین مطلوب ظهور حضرت حجت(عج) هموارتر.
ناظر به ضرورت مطالعات اربعین، به عنوان مطالعات بینا رشتهای نوظهور در علوم انسانی اسلامی که تقاطع ظریفی از کلام، علوم و معارف قرآن و حدیث، جامعه شناسی، سیاستگذاری، علوم سیاسی، مردمشناسی، انسانشناسی، نشانهشناسی، اقتصاد، امنیت، رسانه ، جهانگردی و… میباشد، پژوهشکده «مهدویت و آیندهاندیشی» مسجد مقدس جمکران اقدام به برگزاری همایش بین المللی لقاء الحسین(علیه السلام) نموده است.
مجموعه کتاب «والله متم نوره» حاصل این همایش و نشستها و مقالات و یادداشتها و مصاحبههای مربوط با آن در سال 1394 است که با مشارکت بیش از 50 نفر از نخبگان حوزوی و دانشگاهی کشور تبدیل به اثری منحصر به فرد در حوزه مطالعات اربعین گشت و در ادامه طی همایش های سال 95 و 96 به جلد چهارم و پنجم رسیده است.
برشی از کتاب:
نگاه انسان امروزین معمولا نگاهی مادی است؛ زیرا بر اساس ظاهر آن چیزی شکل گرفته است که قابل مشاهده است. ما عالم مادی را می بینیم و آن چیزی را که در این دنیا واقع می شود، بر اساس همین اثر مادی تحلیل می کنیم. اما آن اندیشه ای که خدای متعال در قرآن مطرح می کند، مبتنی بر فضایی فراتر از عالم مادی است؛ فضایی که گاهی با تعبیر روح و ابعادش، همچنین نور و ابعادش مطرح می شود.
آیات 8 و 9 سوره صف، نماینده بقیه آیات است برای اینکه به انسان ها نشان دهد که چگونه تاریخ نورانی مورد نظر خداوند متعال در علم قرآن ، حداقل از صدر اسلام تا دوران ظهور در جبهه حق شکل می گیرد…
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.