قسم به عصر
«انقلاب اسلامی با ادعای اینکه نگرش متفاوتی به انسان، جهان و سیاست دارد، پا به عرصه وجود گذاشت و با نفی این اندیشه حاکم بر دنیای مدرن که «خدا مرده است» و «دین افیون تودههاست» داعیه متفاوتی به صحنه آورد که میتوان به نام دین قیام کرد، حکومت نمود و تمدن ساخت. انقلاب اسلامی این کار را با تأکید بر عناصری همچون مهدویت شیعی و آموزه انتظار که از مهمترین عناصر گفتمان اسلام شیعی به شمار میآید، انجام داد.» (از مقدمه کتاب قسم به عصر)
انتشارات کتاب جمکران بهعنوان یک مؤسسه انتشاراتی-پژوهشی در چند سال اخیر در حوزه مهدویت نشستهای علمی و تخصصی برگزار کرده است. در این نشستها از حضور اندیشمندان و پژوهشگران زبده و سرشناس بهره برده شده است و از رهگذر این نشستها به آوردههای پژوهشی چشمگیری دست یافته است. دستاوردهای علمی این فعالیت باعث انباشت محتوایی خوبی در این حوزه گردیده است تا چه امروز و چه در آینده کمککار پژوهشگران تازهنفس باشد و بابی برای گشودن افقهای نو مبنا شود.
انتشارات کتاب جمکران به تازگی محتوایی برخی از این نشستها را که در حوزه مفهومی مشترکی بودند، پیادهسازی کرده است و با ویرایش و تدوین موشکافانه تبدیل به کتابی شده است در دست مخاطبان با عنوان کامل: «قسم به عصر؛ درآمدی بر آیندهاندیشی تمدنی-مهدوی انقلاب اسلامی». قسم به عصر به کوشش «سیدمجید مطهرینژاد» و «محمد خادمی» قوام یافته است.
این کتاب شامل 7 مجموعهگفتار است با این عنوانها:
1. نظریهپردازی تمدن نوین اسلامی در افق مهدویت؛
2. بررسی نسبت مفهومی و راهبردی بین دو امر تمدن نوین اسلامی و ظهور؛
3. انقلاب اسلامی و آیندهپژوهی مهدوی؛
4. انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی؛
5. حوزه علمیه و بایستههای دیپلماسی مذهبی؛
6. آیندهسازی امت اسلامی بر پایه آموزه مهدویت؛
7. آینده انقلاب اسلامی و آرمان مهدوی.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.