از دیر هنگام دانشمندان با ملاحظه جنگ ها و خونریزی ها و کشمکش ها و درگیری ها و خصومت ها و … به فکر چاره ای برای رفع نگرانی ها و گرفتاری های بشر برآمده اند. در این میان مکتب های فلسفی و عقلی غیر دینی نیز به نوبه خود لب به سخن گشوده و در صدد طرح برنامه های جامع از منظر خودشان برآمده اند، تا بتوانند از طرفی روح امید در کالبد بی رمق بشر که در اثر جنگ ها و کشمکش ها و ناامنی ها سایه یأس و اامیدی بر سر آن ها افکنده، دمیده، و از طرف دیگر طرحی را برای اصلاح امور جامعه ولو در آینده ای دور مطرح کرده تا بشر در صدد زمینه سازی برای پیاده کردن آن برآمده و به آن هدف اعلی که برای سعادت او ترسیم شده برسد.
ما در این کتاب در صدد مقایسه بین نظریه اسلام و مکتب های فلسفی – عقلی دیگر هستیم تا بعد از آن به بهترین نظریه ها و جامع ترین آن ها که هم مجنبه کاربردی داشته و هم بهترین طرح را ترسیم نموده است، و نیز به بهترین نظریه ها که می تواند سعادت بشر را در تمام زمینه ها ترسیم نماید برسیم.
اعتقاد به منجی از دیدگاه ملل و مکاتب
یکی از محورهای تألیف و تصنیف در موضوع مهدویّت اثبات این مطلب است که ایمان به ظهور منجی بشریت به عنوان مصلح دینی که مردم به انتظار او نشسته تا با ظهورش اهداف رسالت انبیا را محقق ساخته و مجتمعی صالح و دولتی الهی و عادل را در سطح جهان پیاده نماید، از عقاید مشترک میان تمام ملل و مکاتب فلسفی است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.