تذکره انجمن قدس
در زمان حکومت شاهان قاجار هر ساله در نیمه ماه شعبان به مناسبت ولادت حضرت مهدى (عج)، مجلس جشن مفصل و باشکوهى برپا مىشد که علاوه بر مردم عادى، صاحب مسندان و اعیان شهر و رجال حکومتى و حتى ناصرالدین شاه در آن شرکت مىکردند.
بانى فاضل و ادبپرور مجلس (حاج میرسید حسین)، نسخهاى از این اشعار را نزد خود نگه داشته و در سال 1239 هجری قمری مجموعه اشعار 40 ساله را به شادروان عبرت نائینى مىسپارد تا آن اشعار را در دفترى بازنویسى و مدون و مرتب کند.
اهمیت جشن انجمن قدس تا حدى بوده است که تا سالهای متمادى ادامه یافته و یکى از مهمترین ابعاد این جشن، مبارزه با فرقه گمراه بابیت و بهائیت بود که در آن سالها به صورت یک فتنه سیاه از سوى استعمار دامن زده مىشد.
کتاب مجموعه اشعار شاعران دوره قاجار در منقبت حضرت ولی عصر (عج) در دو جلد برای نخستین بار توسط انتشارات مسجد مقدس جمکران احیا و به چاپ رسید و در کنفرانس دکترین مهدویت به دست رئیس جمهور رونمایی شد.
همراه با مقدمه ای از دکتر حداد عادل.
برشی از کتاب:
دلا زنـــــهار بر دنـــــیای فـــــانی
مشـــو غــــره مــــده دل تــــا تــــوانی
که این مکاره چون مار است خوش نقش
ولی بـــــــاشد در او زهـــــر نــــهانی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.