در انتظار ولى اعظم
آيين انتظار در آيينه آيات، روايات و بيانات حضرت امام خمينى و رهبر معظم انقلاب (مدظله العالى)
کتاب در انتظار ولی اعظم با مطلبی خواندنی از مقام معظم رهبری آغاز شده است. ایشان فرموده اند: «زمینه ها وقتی آماده شد؛ آن وقت که معلوم شد در مقابل قدرت مادی مستکبران عالم، زمینه این وجود دارد که آحاد بشر بتوانند بر روی حرف حق خود بایستند، آن روز، روز ظهور امام زمان است.
… اینها دست خود ماست. اگر ما خودمان را به صلاح نزدیک کنیم، آن روز نزدیک خواهد شد؛ هم چنان که شهدای ما با فدا کردن جان خودشان آن روز را نزدیک کردند. نسلی که برای انقلاب آن فداکاری ها را کردند، با فدا کاری های خودشان آن آینده را نزدیک تر کردند. هر چه ما کار خیر و اصلاح درونی و تلاش برای اصلاح جامعه انجام دهیم، آن عاقبت را دائما نزدیک تر می کنیم.22/08/1379»
این کتاب در شش فصل تدوین شده است. فصل اول با عنوان «امام زمان علیه السلام کیست؟» شامل مطالبی چون: «امام زمان علیه السلام در آینه آیات و روایات»، «ویژگی های مهدی موعود علیه السلام»، «نیمه شعبان؛ عید امید»، «موعود در ادیان و مذاهب مختلف» می شود.
ویژگی های دوران ظهور عنوان فصل دوم است که مطالبی چون: «عدالت»، «از بین رفتن همه اختلافات»، « هدایت همگانی» و «مردم سالاری در حکومت امام زمان علیه السلام» را در بر می گیرد.
«قانع نشدن به وضع موجود»، «دلگرمی نسبت به آینده جهان» و «تلاش امیدوارانه» را در فصل سوم با نام مفهوم انتظار می خوانید.
در این فصل از کتاب به نقل از رهبر معظم انقلاب آمده است: «یک نکته در باب مسئله مهدویت این است که شما در آثار اسلامی، در آثار شیعی، می بینید که از انتظار ظهور حضرت مهدی تعبیر شده است به انتظار فرج. فرج یعنی چه؟ یعنی گشایش. کِی انسان انتظار فرج دارد؟ انتظار گشایش دارد؟ وقتی یک فرو بستگی ای وجود داشته باشد، وقتی گرهی هست، وقتی مشکلی هست. در زمینه وجود مشکل، انسان احتیاج پیدا می کند به فرج؛ یعنی سر انگشتِ گره گشا؛ باز کننده عقده ای فروبسته، این نکته مهمی است.»
وظایف منتظران، فصل چهارم این کتاب است که به این مسائل می پردازد: «بر قراری رابطه قلبی با امام زمان علیه السلام»، «کسب آمادگی برای سرباز امام زمان علیه السلام»، «اصلاح کشور برای اهداء به محضر امام زمان علیه السلام»، «خدمت به مردم و اسلامی کردن کشور»، «زمینه سازی برای ظهور از طریق مبارزه جدی با ظالمین» و «کار فرهنگی و تبلیغی».
فصل پنجم به سؤالات و شبهاتی پیرامون مهدویت مثل: «علت غیبت امام زمان علیه السلام چیست؟»، «راز طول عمر امام زمان علیه السلام چیست؟» و «برداشت های انحرافی از انتظار فرج» اختصاص دارد.
و در فصل آخر با عنوان ولایت فقیه؛ نیابت امام زمان علیه السلام مطالبی چون: «آیین ولایت مداری در عصر غیبت»، «ولی فقیه، نایب امام زمان علیه السلام در عصر غیبت»، «کار ولی فقیه چیست»، «کدام یک از فقهای شیعه ولی فقیه را جانشین امام زمان علیه السلام می دانند» و «علمای ربانی؛ الگوی ولایت مداری» به چشم می خورد.
خبرگزاری شبستان:
به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، “در انتظار ولی اعظم” با مطلبی خواندنی از مقام معظم رهبری آغاز شده است. این کتاب در شش فصل تدوین شده است. فصل اول با عنوان “امام زمان(ع) کیست؟” شامل مطالبی چون: امام زمان(ع) در آینه آیات و روایات، ویژگی های مهدی موعود(ع)، نیمه شعبان؛ عید امید، موعود در ادیان و مذاهب مختلف می شود.
ویژگی های دوران ظهور عنوان فصل دوم است که مطالبی چون: عدالت، از بین رفتن همه اختلافات، هدایت همگانی و مردم سالاری در حکومت امام زمان(ع) را در برمی گیرد.
قانع نشدن به وضع موجود، دلگرمی نسبت به آینده جهان و تلاش امیدوارانه را در فصل سوم با نام مفهوم انتظار می خوانیم.
در این فصل از کتاب به نقل از رهبر معظم انقلاب آمده است: یک نکته در باب مسئله مهدویت این است که شما در آثار اسلامی، در آثار شیعی، می بینید که از انتظار ظهور حضرت مهدی تعبیر شده است به انتظار فرج. فرج یعنی چه؟ یعنی گشایش. کِی انسان انتظار فرج دارد؟ انتظار گشایش دارد؟ وقتی یک فرو بستگی ای وجود داشته باشد، وقتی گرهی هست، وقتی مشکلی هست. در زمینه وجود مشکل، انسان احتیاج پیدا می کند به فرج؛ یعنی سر انگشتِ گره گشا؛ باز کننده عقده ای فروبسته، این نکته مهمی است.
وظایف منتظران، فصل چهارم این کتاب است که به این مسائل می پردازد: بر قراری رابطه قلبی با امام زمان(ع)، کسب آمادگی برای سرباز امام زمان(ع)، اصلاح کشور برای اهداء به محضر امام زمان(ع)، خدمت به مردم و اسلامی کردن کشور، زمینه سازی برای ظهور از طریق مبارزه جدی با ظالمین و کار فرهنگی و تبلیغی.
فصل پنجم به سؤالات و شبهاتی پیرامون مهدویت مثل: علت غیبت امام زمان(ع) چیست؟، راز طول عمر امام زمان(ع) چیست؟ و برداشت های انحرافی از انتظار فرج اختصاص دارد.
و در فصل آخر با عنوان ولایت فقیه؛ نیابت امام زمان(ع) مطالبی چون: آیین ولایت مداری در عصر غیبت، ولی فقیه، نایب امام زمان(ع) در عصر غیبت، کار ولی فقیه چیست، کدام یک از فقهای شیعه ولی فقیه را جانشین امام زمان(ع) می دانند و علمای ربانی؛ الگوی ولایت مداری به چشم می خورد.
برشی از کتاب:
سلسله انبيا، پاكترين ومقدّسترين ونورانىترين انسانهاى تمام تاريخ بودهاند. در ميان انسانهاى پاك وانسانهاى والا كه داراى روح عرشى وخدايى هستند، وجود مقدّس خاتمالانبيا محمّدمصطفى9 سرآمد همه وخاندان پاك واهلبيت مطهّر او : ـكه قرآن، ناطق به اين طهارت وپاكيزگى وآراستگى است ـ در شمار برترين وبالاترين انسانهاى پاك ومطهّر ونورانى در همه تاريخند. زنى مثل فاطمة زهرا 3 در همه تاريخ، كيست؟! انسانى مثل على مرتضى در سرتاسر تاريخ بشريّت، كجا نشان داده مىشود؟! سلسله اهلبيت نبىاكرم : در طول تاريخ، خورشيدهاى فروزانى بودهاند كه در معنا توانستهاند، بشريّت روى زمين را با عالم غيب وبا عرش الهى، متّصل كنند: «السبب المتصل بين الارض والسماء».
خاندان پيغمبر : معدن علم، معدن اخلاق نيكو، معدن ايثار وفداكارى، معدن صدق وصفا وراستى، منبع همه نيكىها وزيبايىها ودرخشندگىهاى وجود آدمى در هر عصر وعهدى بودهاند؛ هريك چنين خورشيد فروزانى بودهاند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.