کتاب پرونده سری با مهر محرمانه
پرونده سری با مهر محرمانه 600,000 تومان10٪ تخفیف540,000 تومان
بازگشت به محصولات
خورشید شرق
خورشید شرق 25,000 تومان10٪ تخفیف22,500 تومان

چهره تو قبله هر شاعر است

120,000 تومان10٪ تخفیف108,000 تومان

کتاب «چهره تو قبله هر شاعر است» که برش‌هایی کوتاه از زندگانی پیامبر گرامی اسلام است به ترجمه حسین سیدی در نشر معارف منتشر شد. این کتاب که برش‌هایی کوتاه از زندگانی پیامبر گرامی اسلام از آغاز زندگی تا وفات ایشان را روایت می‌کند.

کتاب حاضر با جهشی سریع از تولد ایشان به لحظه نورانی بعثت می‌رسد و با درنگ در لحظات حساس بعد از بعثت تا وفات ایشان که جریان تمدنی اسلامی را شکل می دهد تصویری جذاب و کوتاه از کل این جریان می‌سازد.

کمال سید که در نوع نگاه خاص و تصویری‌اش به ائمه‌اطهار در بین مخاطبین ایرانی شناخته شده، این بار با نگاهی تمدنی به زندگی پیامبر پرداخته است.

موجود

توضیحات

برشی از متن کتاب :

پیامبر (ص) بی‌اعتنا به چیزی، سنگین از گرمای وظایف، به مکه برمی‌گردد. می‌لرزد. هنگامی که به همسرش خدیجه (س) برمی‌خورد، می‌فرماید: «مرا بپوشان! بپوشان!» خدیجه به پیشانی همسرش می‌نگرد که می‌درخشد. دانه های عرق همانند شبنم می‌درخشند. مرد هنوز تحت تاثیر پیوند است، پیوند دو جهان، جهان طبیعت و جهان ماورای طبیعت، جهان غیب و مشهود.
محمد (ص) به بستر پناه می‌برد، بستری گرم.

توضیحات تکمیلی
وزن152 گرم
ناشر
نویسنده
قطع کتابرقعی
تعداد صفحه144
نوع جلدشومیز
سال انتشار1403
نوبت چاپاول
رده سنیبزرگسال
شابک978-600-441-628-3
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چهره تو قبله هر شاعر است”