من یک سفیرم: زندگی ایلهان عمر، اولین زن محجبه در کنگرە آمریکا

۱۵۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۱۳۵,۰۰۰ تومان

کتاب «من یک سفیرم» نوشته ایلهان عمر، نماینده کنگره ایالات متحده، روایتی صادقانه و الهام‌بخش از مسیر پر فراز و نشیب او از سومالی جنگ‌زده تا صحنه سیاست آمریکا است.

ایلهان عمر در این کتاب، داستان زندگی‌اش را از دوران کودکی در موگادیشو، اقامت چهار ساله در اردوگاه پناهندگان در کنیا، و مهاجرت به آمریکا در سن دوازده سالگی بازگو می‌کند. او که بدون پول و تنها با زبان سومالیایی وارد آمریکا شد، با تلاش و پشتکار، به یکی از نخستین زنان مسلمان و نخستین زن محجبه‌ای تبدیل شد که به کنگره آمریکا راه یافت.

من یک سفیرم نه تنها شرحی از تجربیات شخصی ایلهان عمر است، بلکه نگاهی عمیق به مسائلی چون هویت، مهاجرت، عدالت اجتماعی و چالش‌های نمایندگی اقلیت‌ها در سیاست آمریکا دارد. او با صداقتی بی‌پرده، از موانعی که به عنوان یک زن مسلمان، پناهنده و سیاه‌پوست با آن‌ها مواجه بوده، سخن می‌گوید و نشان می‌دهد که چگونه این تجربیات، تعهد او را به ایجاد تغییرات مثبت در جامعه تقویت کرده‌اند.

کتاب من یک سفیرم با نام اصلی «This Is What America Looks Like» کتابی است برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از تجربیات پناهندگان، مبارزات اقلیت‌ها و نقش زنان در سیاست هستند. این اثر، تصویری واقعی از آمریکا را از نگاه یکی از نمایندگان برجسته آن به نمایش می‌گذارد.

موجود

اسنپ‌پی
هر قسط با اسنپ‌پی: ۳۷,۵۰۰ تومان
۴ قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.
⚠ توجه: پرداخت با اسنپ‌پی شامل تخفیف‌های سایت و کوپن‌های تخفیف نمی‌شود. در صورت انتخاب، قیمت اصلی محاسبه می‌گردد.
شناسه محصول: 9786004416856 دسته: ,
توضیحات تکمیلی
وزن150 گرم
ناشر
نویسنده
مترجمسپیده اشرفی
قطع کتابرقعی
تعداد صفحه163
نوع جلدشومیز
سال انتشار1404
نوبت چاپاول
رده سنیبزرگسال
شابک978-600-441-685-6
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “من یک سفیرم: زندگی ایلهان عمر، اولین زن محجبه در کنگرە آمریکا”