اقتصاد خوردنی

10٪ تخفیف

کتاب «اقتصاد خوردنی» نوشته ها جون چانگ، استاد اقتصاد دانشگاه کمبریج، کتابی است که با رویکردی خلاقانه و زبانی ساده و طنزآمیز به تشریح مفاهیم پیچیده اقتصادی می‌پردازد.

نویسنده در این کتاب ۲۳ فصلی، از غذاهای مختلف به عنوان دریچه‌ای برای توضیح نظریه‌های اقتصادی استفاده می‌کند. برای مثال، از رابطه شکلات با دوران پساصنعتی، بامیه با سرمایه‌داری، و سوشی با تجارت جهانی سخن می‌گوید.

چانگ در این اثر تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه از دهه ۹۰ میلادی، اقتصاد از تنوع نظریه‌ها فاصله گرفته و به سمت سیطره مکتب نئوکلاسیک رفته است. او این ادعا که اقتصاد علمی بر پایه واقعیت‌های تردیدناپذیر است را به چالش می‌کشد و با استفاده از داده‌ها و آمار موثق، مسائل مختلفی چون تغییرات اقلیمی، نقش شرکت‌های چندملیتی، دولت رفاه و کوته‌نگری‌های بازار آزاد را مورد بحث قرار می‌دهد.

این کتاب که با ترجمه سعید عدالت‌جو توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر شده، برای علاقه‌مندان به اقتصاد، غذا و تاریخ، نگاهی نو و متفاوت به مفاهیم اقتصادی ارائه می‌دهد.

موجود در انبار

somdn_product_page
شناسه محصول: 9786226837644 دسته: ,
توضیحات تکمیلی
وزن 200 گرم
ناشر

نویسنده

مترجم

سعید عدالت جو

قطع کتاب

رقعی

تعداد صفحه

224

نوع جلد

شومیز

سال انتشار

1403

نوبت چاپ

اول

رده سنی

بزرگسال

شابک

978-622-6837-64-4

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اقتصاد خوردنی”