کتاب بدانید من فاطمه هستم
بدانید من فاطمه هستم

10٪ تخفیف

بازگشت به محصولات
کتاب رویای آمریکایی
رویای آمریکایی

10٪ تخفیف

عصر پیدایی

10٪ تخفیف

ما در عصری زندگی می‌کنیم که از رهبری مستقیم امامان محرومیم و مجبوریم بی تابلوی هدایت راه بپیماییم. مانند نابینایانی شده‌ایم که عصایشان را گم کرده‌اند و نمی‌دانند در سراشیب ظلمت به دنبال چه باشند. خطرناک‌ترین چیز رویارویی حق و باطل است که تشخیص انسان بالغ مهدوی از شیطانی را دشوار می‌کند.

در «عصر پیدایی» بر اساس روایات و آیات، درکی نو از جامعه و حکومت مهدوی ارائه می‌شود تا خواننده را برای عصر ظهور امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آماده کند و مخاطبان تصویر مشترکی از آن عصر بر اساس گفته‌های پیشوایان دین به دست آورند.

این کتاب به بررسی انتقادی کتاب «عصر حیرت» نوشته آقای مهدی نصیری می‌پردازد که عصر غیبت را عصر سرگردانی معرفی کرده است. آقای هوشیار تلاش می‌کند تا عصر غیبت را «عصر پیدایی حقیقت» معرفی نماید.

غیبت فرصتی است تا انسان بالغ را به انسان کامل تبدیل کنیم. راهی جز صبر و پایداری بر حق نیست تا جامعه آماده پذیرش خورشید ولایت شود. اما سربازان شیطان مهلت یافته‌اند تا ظلم را به اوج برسانند و عصر غیبت را عصر حیرت معرفی کنند.

پرسش این است که جامعه و حکومت در عهد امام مهدی(عج) چگونه خواهد بود؟ آیا دید مشترک و روشنی از آن داریم؟ اگر بخواهیم تصویری از آن بکشیم، آیا همگی یک تصویر مشترک خواهیم داشت یا جامعه‌ای را ترسیم می‌کنیم که خودمان دوست داریم؟

somdn_product_page
توضیحات تکمیلی
وزن 400 گرم
ناشر

نویسنده

قطع کتاب

رقعی

تعداد صفحه

132

نوع جلد

شومیز

سال انتشار

1402

نوبت چاپ

اول

رده سنی

بزرگسال

شابک

978-964-9738-58-1

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عصر پیدایی”