وزن | 60 گرم |
---|---|
ناشر | |
نویسنده | |
تصویرگر |
سارا دستمالچیان |
قطع کتاب |
وزیری |
تعداد صفحه |
20 |
نوع جلد |
شومیز |
سال انتشار |
1402 |
نوبت چاپ |
اول |
رده سنی |
کودک (ب – ج) |
شابک |
978-964-9738-49-9 |

55,000 تومان10٪ تخفیف49,500 تومان

52,000 تومان10٪ تخفیف46,800 تومان
درخت گلابی و همسایه مهربان
42,000 تومان10٪ تخفیف37,800 تومان
کتاب «درخت گلابی و همسایه مهربان» در نکوهشِ غرور و تکبر، خودخواهی، خودشیفتگی و در ستایشِ تواضع و فروتنی، امیدواری و عزت نفس نوشته شده است. این کتاب ماجرای درخت گلابی و بوته آویشن را روایت می کند که در گوشه ای از یک باغ بزرگ، در همسایگیِ هم زندگی می کنند. درخت گلابی به میوه هایش که عزیز ترین دارایی های او هستند می بالد و بوته آویشن را به خاطر کوچکی و بی خاصیت بودنش، مدام مسخره می کند. اما خودخواهی و غرور درخت گلابی، بوته را آزرده خاطر و ناامید نمی کند، چرا که او به خودش باور دارد و بااینکه مانند درخت، قد بلند، سایه پهن و میوه ای ندارد، اما می داند که گیاهی مفید و باارزش است و خواص دارویی و درمانی دارد، این را از صحبت های امیدبخش باغبان فهمیده است. اما طولی نمی کشد که پای مشکلی بزرگ به میان می آید… کتاب «درخت گلابی و همسایه مهربان» به قلم «ساجده کارخانه ای» و با گرافیک و تصویرگری هایی زیبا برای گروه سنی ج نوشته شده است.
1 دیدگاه برای درخت گلابی و همسایه مهربان
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
محصولات مشابه
تولدی دوباره 2: آموزش حرکات (صداهای کوتاه)
50,000 تومان10٪ تخفیف45,000 تومان
تولدی دوباره 3: آموزش حرکات (صداهای کشیده)
50,000 تومان10٪ تخفیف45,000 تومان
مجموعه زندگانی چهارده معصوم: امام حسن عسکری(علیهالسلام)
30,000 تومان10٪ تخفیف27,000 تومان
مجموعه زندگانی چهارده معصوم: امام حسن(علیهالسلام)
40,000 تومان10٪ تخفیف36,000 تومان
اسوه های بصیرت: زندگانی ابوذر غفاری
40,000 تومان10٪ تخفیف36,000 تومان
مبانی تربیت و شاخصه برنامه ریزی مدارس دینی
10,000 تومان10٪ تخفیف9,000 تومان
مهدیه –
کتاب “گلابی و همسایه مهربان” را مطالعه کردم و نکاتی که به نظرم رسید، در ادامه می آید:
❇️قوت ها:
➕طرح شماره گذاری صفحات، جدید و خیلی بانمک بود.
➕انتخاب موضوع خلاقانه بود و برایم فوق العاده جذابیت داشت. آتشک همان طور که از نامش پیداست، مثل آتش به جان خانواده گلسرخیان می افتد و نابودشان می کند. این خانواده علاوه بر انواع گونه های سیب، شامل به و گلابی هم می شود. وقتی در درس آفات و بیماری ها به این بیماری رسیدیم، غصه ام گرفته بود از صحبتهای استادمان. می گفتند این حجم آلودگی باغات به این بیماری مشکوک است و شاید سال های آینده حتی دیگر خبری از این میوه های معطر و ایرانی نباشد!
بی نهایت خوشحال شدم وقتی فهمیدم آویشن که از خانواده نعناعیان است و آنتی بیوتیک قوی طبیعی (از شگفتی های آفرینش) برای درمان این بیماری گیاهی هم موثر واقع شده.
🌈 همیشه از مطالعه شگفتی های خلقت در فعل و انفعالات بیوشیمیایی سلول ها که مشابه قصه های رازآلود شاه پریان است در قلعه های پیچ در پیچ و باشکوه، تا شگفتی های آفرینش حشرات از دگردیسی هایی که بشر از درک و توجیه و تحلیل آن ها عاجز مانده و غرایز خارق العاده آن ها، تا هوشمندی گیاهان در تعامل با طبیعت و راز بقایشان، اسرار گفت و گو با یکدیگر و سفرهای عاشقانه دانه های نر و مخاطراتی که متحمل می شود برای رسیدن به ماده مکتوم و محفوظ و پرده نشین و انتخابگر، برایم جذاب بوده و لذت برده ام. کلی ایده دارند برای داستان سرایی.
🟢 شاید جالب باشد بدانید! تا جایی که بررسی کرده ام، دانشمند زیست شناس ملحد نداریم!
✴️ضعف ها:
➖عنوان نه چندان جذاب
➖تصویرسازی غیرجذاب، غمگین و شاید ترسناک!
کاش تصویرسازهای ما کمی روانشناسی مخاطب کودک و نوجوان می خواندند یا دست کم کتاب های مرحوم نادر ابراهیمی دراین باره را تورق می کردند!
باغ گلابی زیباست؛ آن قدر که در طراحی باغ و زیباسازی فضا، با هرس ویژه و هدایت شاخه ها، از جلوه های بهره می برند. هم فصل شکوفه بارانش و هم فصل میوه دهی اش، وقتی گلابی های خوش رنگ و لعاب و لامپی شکل و معطر از درخت آویزان هستند، زیباست! (نمونه ای در ادامه می آید👇 هرچند شنیدن کی بود مانند دیدن)
حالا تصور کنید چقدر چشم نواز می شد اگر از این همه زیبایی طبیعی ایده می گرفتند و تمام صفحه سبز خوشرنگ و براق برگ های گلابی کار می شد و زرد شاد میوه گلابی و بوته زیبای آویشن!
🟡 داخل پرانتز: سبزه میدان زنجان میوه فروشی پروپیمانی داشت و گاهی از آنجا خرید می کردیم. روزهای اول از دیدن اسم یکی از میوه ها خیییلی جا خوردیم؛ ماتیکدار آلما. نمی دانم این نامگذاری سلیقه میوه فروش بود یا نام آن گونۀ سیب به زبان محلی؛ سیب های کوچکی که یکی از لپ هایشان سرخ رنگ بود. رنگ سرخ جذاب؛ به سرخی لپ های صورت کودکان روستایی که از قبراقی و سرحالی و سلامت وجودشان حکایت دارد.
برعکس گلابی های این کتاب که مثل کودکان شهری، صورتی بی رنگ و لعاب و بی روح دارند!
➖ناهماهنگی تصویرسازی با داستان: باغبان این قصه غمگین نیست، اما تصویرش غمگین است! آن هم باغبانی که نقش کلیدی و مهمی دارد! خالق و آفریننده ای غمگین و منفعل! به دلیل انتقال نادرست محتوا به تصویرساز نیست؟
این ناهماهنگی در تصویرسازی روی جلد «پسر چابک سوار» هم دید می شود. تایماز پسری به شدت درون گراست، برعکس تصویر روی جلد که به شدت او را پرانرژی و حتی شرور نشان می دهد!
➖پرداخت داستان قوی نیست و آموزه هایی فوق العاده ارزشمند را به شکل کاااملا مستقیم و نصیحت گونه بیان کرده! گویا کتاب دینی و روایت حدیث است!!
سردبیر –
سلام و سپاس از این نقد دقیق و عمیق 🌸
خوندن بازخورد شما واقعاً لذتبخش و آموزنده بود؛ هم بهخاطر دقت بالا در بررسی محتوا و تصویرسازی، و هم بهخاطر نگاهی لطیف و عاشقانهتون به شگفتیهای خلقت و دنیای گیاهان و حشرات… توصیفاتتون واقعاً خواندنی بود و حتی خودش میتونه تبدیل به یک یادداشت الهامبخش یا داستان بشه! ✨
در مورد قوتهایی که اشاره کردید مثل موضوع خلاقانه، پرداخت استعاری آتشک، و خوشذوقی در صفحهآرایی، واقعاً خوشحالیم که مورد توجهتون قرار گرفته. 🌿
در مورد ضعفهایی که مطرح کردید — از عنوان گرفته تا تصویرسازیها و ناهماهنگیهای محتوایی — همه رو با دقت و احترام میپذیریم و حتماً با تیم مربوطه در میان میگذاریم. اینجور نقدهای دقیق، بزرگترین کمک برای رشد ما هستند. 🙏
و چقدر جالب بود اشارهتون به “ماتیکدار آلما”! 🌺 این جنس نگاه بومی و عاشقانه به میوهها و طبیعت، چیزیست که ما رو به بازآفرینیهای خلاقانهتر تشویق میکنه.
ممنونیم که وقت گذاشتید و اینهمه با دقت و حس خوب نوشتید. اگر باز هم پیشنهادی دارید، با جان و دل میشنویم 🌷