
۱,۱۰۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۹۹۰,۰۰۰ تومان

۱۲۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۱۰۸,۰۰۰ تومان
سلوک عاشورایی: دین و دینداری (منزل چهارم)
۱۰۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۹۰,۰۰۰ تومان
شاید بتوان گفت روح حرکت امامحسین (علیهالسّلام) برای حفظ دین بوده است. آنچه ما میپنداریم این است که ادیان مختلفی از ابتدا بوده و هنوز هم دینهای مختلفی داریم. همچنین در تصورات خود ملاکهایی را برای افراد دیندار در نظر میگیریم و انسانها را با آنها میسنجیم.
اما بهراستی آنچه در معارف دینی ما آمده، همین برداشتهایی است که امروز از دین و انسان دیندار میشود؟
از سویی باید بدانیم مسائلی وجود دارد که دین را به انحراف میکشاند و همین موضوع موجب شد امامحسین (علیهالسّلام) با قیام خویش مانع از این اتفاق شود. امروز هم امکان دارد همان اسباب برای انحراف دین و انسان دیندار به وجود آید. پس لازم است دین را بشناسیم و بدانیم محدوۀ دینداری چیست.
موجود
somdn_product_pageبرشی از کتاب دین و دینداری:
«وَ ذَرِ الَّذینَ اتَّخَذُوا دینَهُمْ لَعِباً وَ لَهْواً وَ غَرَّتْهُمُ الْحَیاهُ الدُّنْیا» این آیه خطاب به پیغمبراکرم (صل الله علیه و آله و سلم) است و میفرماید: کسانی را که دین خود را به بازی و سرگرمی گرفته و زندگی دنیا فریبشان داده است رها کن. دین حق که با فطرت و سازمان وجودی انسان همسو و هماهنگ است، یک امر ثابت است و بازیچه و شوخیبَردار نیست. باید دین حق را جدّی گرفت.
وزن | 232 گرم |
---|---|
ناشر | |
نویسنده | |
قطع کتاب |
رقعی |
تعداد صفحه |
184 |
نوع جلد |
شومیز |
سال انتشار |
1395 |
نوبت چاپ |
پنجم |
رده سنی |
بزرگسال |
شابک |
978-600-9206-35-3 |
محصولات مرتبط
الگوی برتر: درسهایی از زندگانی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
۱۵۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۱۳۵,۰۰۰ تومان
ثارالله، خون حسین علیهالسلام در رگ های اسلام
۱۵,۸۰۰ تومان10٪ تخفیف۱۴,۲۲۰ تومان
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.