تمثیلات

10٪ تخفیف

کتاب تمثیلات نوشته حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی است. از ویژگی‌های مباحث حجّت‌ الاسلام و المسلمین قرائتی در برنامه تلویزیونی درسهایی از قرآن، استفاده از تمثیل و تشبیه است که در تفهیم مطلب برای عموم مردم بسیار مؤثّر بوده است.

در این کتاب، سعی شده از میان انبوه تمثیلات و تشبیهات ایشان، یکصد مورد آن انتخاب و در قالب پرسش و پاسخ ارائه گردد. این کتاب با زبانی ساده به مسائل مهمی درباره دین می‌پردازد.

در انبار موجود نمی باشد

somdn_product_page
توضیحات

برشی از کتاب تمثیلات:

سؤال: چگونه می‌توانیم حقایق را آن گونه که هست، ببینیم؟

پاسخ: قرآن می‌فرماید: «اتّقوا اللّه و یعلّمکم اللّه»۶از خداوند پروا کنید تا خداوند، حقیقت را به شما بیاموزد.

تقوی به معنای دوری از انواع بدی‌ها و زشتی‌هاست. آری، افراد آلوده از درک بسیاری حقایق محرومند.

کسی که تعصّب قومی، حزبی، نژادی و… دارد، حق را آنگونه که هست نمی‌فهمد، مثل کسیکه عینک سرخ گذاشته و همه چیز را سرخ می‌بیند و شلغم را لبو می‌پندارد و اگر عینک سبز بگذارد، کاه را علف می‌بیند.

اگر آیینه را صیقل دهیم، عکس را درست نشان می‌دهد. آئینه دل نیز باید صیقلی باشد تا معارف را درک کند. دل‌های کینه دار مثل ظرف‌های آلوده است که اگر آب تمیز هم در آن ریخته شود، آلوده می‌شود.

گناه غباری است که نمی‌گذارد انسان واقع بین باشد.

سؤال: آیا هر مسلمانی، مؤمن است یا آنکه میان اسلام و ایمان تفاوت است؟

پاسخ: در قرآن، یکجا می‌خوانیم که مردم وارد دین می‌شوند: «یدخلون فی دین اللّه افواجا»۷و در جای دیگر به کسانی که شعار دینداری می‌دادند گفته می‌شود: هنوز ایمان وارد دلهای شما نشده است: «ولمّا یدخل الایمان فی قلوبکم»۸ یعنی دین باید وارد مردم شود.

آری، دینداری مراحلی دارد: مرحله گرم شدن، مرحله داغ شدن و مرحله پخته شدن. هر گرم و داغی، سرد می‌شود ولی هیچ پخته‌ای خام نمی‌شود.

ورود مردم در دین آسان است؛ هرکس بگوید: «أشهد ان لا اله الاّ اللّه و أشهد انّ محمّداً رسول اللّه»، مسلمان است. این مرحله گرم شدن است. امّا بالاتر از گرم شدن، داغ شدن است. اصحاب پیامبر با احساس و هیجان داغی به جبهه‌ها می‌رفتند و حاضر بودند در کنار پیامبر جان فشانی کنند. ولی قرآن به آنها می‌گوید اگر دین دارید، خمس غنائم جنگی را بدهید: «واعلموا انّما غَنمتُم من شی‌ءٍ فانّ لِلّه خُمُسَه و للرّسول… انْ کنتم آمنتم باللّه»

خواندن کتاب تمثیلات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم:

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به آشنایی با علوم دینی پیشنهاد می‌کنیم.

توضیحات تکمیلی
وزن 100 گرم
ناشر

نویسنده

قطع کتاب

پالتویی

تعداد صفحه

120

نوع جلد

شومیز

سال انتشار

1399

نوبت چاپ

چهل و ششم

رده سنی

بزرگسال

شابک

9789645952416

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تمثیلات”