نوع جلد |
شومیز |
---|---|
شابک |
9789648579796 |
تعداد صفحه |
168 |
ناشر | |
نوبت چاپ |
اول |
سال انتشار |
1387 |
قطع کتاب |
رقعی |
رده سنی |
بزرگسال |
نویسنده |
اسلام، انسان، سلامتی جلد 3: اولین قانون تغذیه
1,700 تومان Original price was: 1,700 تومان.1,530 تومانCurrent price is: 1,530 تومان.
پژوهشی درباره آثار و فواید تغذیه مناسب در درمان بیماریها با رویکردی روایی و پزشکی است. در این کتاب سعی شده است از منظری فقهی، روایی و پزشکی به قوانین علمی مربوط به خوراکیها و آثار مثبت و منفی آنها در سلامت جسم انسان پرداخته شده و آثار بیماریزایی و شفابخشی آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. از این رو نگارنده ضمن بیان روایاتی در این زمینه قوانین علمی پزشکی را نیز که این روایات را تأیید میکند بررسی نموده و آثار غذاهایی مانند سبزیجات، لبنیات، میوهجات و گوشتها را بیان مینماید. بررسی خواص ضدسرطانی برخی از خوراکیها و بیماریزایی برخی دیگر از آنها و تذکرات مهم بهداشتی در خصوص رعایت تغذیه مناسب و صحیح از مهمترین مندرجات این کتاب است که با استفاده از آخرین اطلاعات پزشکی دنیا و با بهرهگیری از آیات و روایات ارایه شده است.
در انبار موجود نمی باشد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.