کتاب احکام دین: سطح 2
احکام دین: سطح 2

10٪ تخفیف

بازگشت به محصولات
کتاب عقاید استدلالی 2
عقاید استدلالی 2

10٪ تخفیف

اسلام، انسان، سلامتی جلد 3: اولین قانون تغذیه

10٪ تخفیف

پژوهشی درباره آثار و فواید تغذیه مناسب در درمان بیماری‎ها با رویکردی روایی و پزشکی است. در این کتاب سعی شده است از منظری فقهی، روایی و پزشکی به قوانین علمی مربوط به خوراکی‎ها و آثار مثبت و منفی آنها در سلامت جسم انسان پرداخته شده و آثار بیماری‏زایی و شفابخشی آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. از این رو نگارنده ضمن بیان روایاتی در این زمینه قوانین علمی پزشکی را نیز که این روایات را تأیید می‏کند بررسی نموده و آثار غذاهایی مانند سبزیجات، لبنیات، میوه‏جات و گوشت‏ها را بیان می‏نماید. بررسی خواص ضدسرطانی برخی از خوراکی‎ها و بیماری‏زایی برخی دیگر از آنها و تذکرات مهم بهداشتی در خصوص رعایت تغذیه مناسب و صحیح از مهم‎ترین مندرجات این کتاب است که با استفاده از آخرین اطلاعات پزشکی دنیا و با بهره‏گیری از آیات و روایات ارایه شده است.

در انبار موجود نمی باشد

somdn_product_page
توضیحات تکمیلی
نوع جلد

شومیز

شابک

9789648579796

تعداد صفحه

168

ناشر

نوبت چاپ

اول

سال انتشار

1387

قطع کتاب

رقعی

رده سنی

بزرگسال

نویسنده

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسلام، انسان، سلامتی جلد 3: اولین قانون تغذیه”