
220,000 تومان10٪ تخفیف198,000 تومان

10,000 تومان10٪ تخفیف9,000 تومان
بچه های عملیات کرکوک (بچه های ایران)
9,000 تومان10٪ تخفیف8,100 تومان
خاطرات یحیی نیازی
در انبار موجود نمی باشد
somdn_product_pageخلاصه اثر
این کتاب ها روایتگر جنگ برای بچه های ایرانی است. گرچه ممکن است بعضی از راویان کتاب ها نوجوان نباشند، اما همه آنها روایتی خواندنی و نوجوانانه از دفاع مقدس ارائه داده اند.
«بچه های عملیات کرکوک» خاطرات یحیی نیازی است از عملیاتی در داخل خاک عراق. او که بیسیمچی بوده، به همراه گروه های چریکی 150 کیلومتر در داخل خاک عراق نفوذ می کنند و پس از عملیات، با پای پیاده به وطن بازمی گردند. سختی ها و دشواری های این عملیات چریکی برای یک نوجوان و بازگو کردن آن در این کتاب، عملیات کرکوک را خواندنی و جذاب کرده است.
… دو ساعت مانده بود به ظهر. هوا آن قدر گرم بود که ناخواسته مسیر رفتنم را عوض کردم و از زیر سایه درخت های وسط حیاط، راهیِ مرکز پیام شدم. طوری غرق در افکارِ جور و واجور خودم بودم که نفهمیدم کی و چطور به طبقه دوم ساختمان رسیدم.
نمی دانستم این احساس غرور، تحت تأثیر حرف های عمو جواد است یا واقعاً بزرگ شده بودم. مرا خواست و بی مقدمه گفت: «از بچه های مخابرات لشکر فقط دو نفر را می خواهند. اولی تویی! آماده ای؟»
اولش با خودم گفتم: «چقدر مهم شده ای تو، پسر!»
بعد عمو جواد کلیاتی از ماجرا را برایم گفت و گوشزد کرد به احدی چیزی نگویم. در حالی که از خوشحالی بال درمی آوردم، زیر لبی گفتم: «چشم!»
قطع کتاب |
رقعی |
---|---|
رده سنی |
بزرگسال |
تعداد صفحه |
152 |
ناشر | |
نویسنده | |
شابک |
9786000301965 |
نوبت چاپ |
اول |
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.