نان در اسلام

10٪ تخفیف

این کتاب به بررسی وضعیت نابهنجار نان به عنوان یک کالای استراتژیک که نقطه اهرمی امنیت غذایی است پرداخته و در ادامه با استفاده از گزاره های دین مدل و سیستم بهینه تولید تا مصرف نان را به طور مرحله به مرحله با مستندات ارائه کرده است.

در انبار موجود نمی باشد

somdn_product_page
شناسه محصول: 9786006462202 دسته: برچسب: , , ,
توضیحات

راهبردهای مدلی که به نظر می رسد برای تحقّق فرضیّه فوق باید طراحی و اجراء شوند عبارتند از: تغییر نقطه ثقل سرمایه گذاری ها به سوی کشاورزی و دامداری تغییر نقطه ثقل تولید نان از بازار به خانه تغییر فرهنگ مصرف عمومی از نان گندمِ بدون سبوس به نان جو سبوس دار تولید نان های یک نفره جهت دهی فرهنگ عمومی به سوی احترام به نان.

توضیحات تکمیلی
وزن 280 گرم
تعداد صفحه

166

نوع جلد

جلد نرم

ناشر

نویسنده

رده سنی

بزرگسال

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نان در اسلام”