
۴۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۳۶,۰۰۰ تومان

۵۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۴۵,۰۰۰ تومان
مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین
۲۸۵,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۲۵۶,۵۰۰ تومان
“مردی در تبعید ابدی” کتابی شیرین و جذاب است که به بازخوانی سرگذشت و شرح حوادث زندگانی صدرالمتالهین می پردازد و آنرا در قالب داستان هایی جذاب و لذت بخش به خوانندگان خود می نوشاند.
موجود
somdn_product_pageملاصدرا جزء معدود اندیشمندانی است که تفکراتش همچنان رونقمند و پرطنین، هر روز صیقل می خورد و درخشان می شود و می پرورد و می پروراند، چنانکه حضرت امام (ره) را نیز صدرایی خوانده اند و انقلاب اسلامی را هم متاثر از این تفکر. ملاصدرا اگر چه بزرگ زاده است و فرزند فرماندار اقلیم فارس، لیکن با شاهان و شاه زادگان ناسرخوش است و با قدرتمداران تیز زبان و سر گران؛ تا آنجا که حتی به اساتید خود من جمله میرداماد و میرفندرسکی و شیخ بهایی می تازد که چرا با حضور خود در دربار شاه عباس به وی وجاهت و مشروعیت می دهید، هر چند که آنان نیز برای خود دلایلی دارند.
ملاصدرا در عین پایبندی به اصول تشیع دوازده امامی، درصدد اصلاح کجی ها و بد فهمی ها است و این اصلاح گرایی وقتی با زبان تند و خطاب ویرانگر او همراه می شود، سر سبزش را به تندباد حوادث می سپارد.
وزن | 341 گرم |
---|---|
ناشر | |
نویسنده | |
قطع کتاب |
رقعی |
تعداد صفحه |
277 |
نوع جلد |
جلد نرم |
رده سنی |
بزرگسال |
محصولات مرتبط
فواره گنجشک ها: زندگی داستانی امام جعفر صادق (علیه السلام)
۶۰,۰۰۰ تومان10٪ تخفیف۵۴,۰۰۰ تومان
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.