کتاب شب های پیشاور پیام مقدس
شب های پیشاور

10٪ تخفیف

بازگشت به محصولات
عفاف سرچشمه زیبایی
عفاف سرچشمه زیبایی

10٪ تخفیف

حضور قلب در نماز

10٪ تخفیف

این کتاب یکی از آثار عرفانی استکه به جنبه های باطنی و معنوی نماز پرداخته و حقیقت آن را شرح داده است. در این کتاب سعی شده است با جمع آوری بخش هایی از آثار عرفانی امام خمینی، سید بن طاووس، شهید ثانی، فیض کاشانی، ملا مهدی نراقی، سید عبد الله شبر و میرزا جواد آقا ملکی (ره) که درباره حضور قلب در نماز است، به جهات معنوی این عبادت بزرگ پرداخته شود.

ناموجود

somdn_product_page
شناسه محصول: 4400000000415 Categories: , , Tags: , , ,
توضیحات

نماز حقیقی دارای دو بعد است: بعد ظاهری که به منزله پیکره نماز است و بعد باطنی که روح و حقیقت آن می باشد. هر یک از این دو بعد احکام و آداب ویژه ای دارند، نماز با وجود این دو بعد کامل می شود، یعنی همان گونه که نماز بدون رعایت احکام و شرایط ظاهری، باطل است. مراعات نکردن آداب باطنی و قلبی نماز نیز موجب قبول نشدن آن گشته، انسان را به قرب حضرت حق نمی رساند.
بی شک از مهمترین آداب باطنی نماز، و بلکه تنها راه رسیدن به اسرار و آثار و نتایج آن، همانا حضور قلب است. بهره هر کس از نماز، به اندازه حضور قلب اوست و چه زیبا فرموده آن مجاهد فی سبیل الله و عارف بالله، امام خمینی که: «کلید گنجینه اعمال و باب الابواب همه سعادات، حضور قلب است که با آن، فتح باب سعادت بر انسان می شود، و بدون آن جمیع عبادات از درجه اعتبار ساقط می گردد.»
کتاب حاضر، برگرفته از افادات عالمان ربانی و عارفان الهی است که خود از اصحاب سیر و سلوک بوده و در پی سالها عبادت و مجاهدت و ریاضت، راه وصول به قرب الهی را طی نموده و به جوار رب العز نایل آمده و همواره خود را حاضر در محضر او دیده اند.

توضیحات تکمیلی
وزن 400 گرم
تعداد صفحه

264

نوع جلد

جلد نرم

ناشر

نویسنده

رده سنی

بزرگسال

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “حضور قلب در نماز”