تاریخ سید الشهدا (علیه‌السلام)

10٪ تخفیف

کتاب تاریخ سید الشهدا (علیه‌السلام) شامل عناوین خواندنی و معتبر در مورد سر پنهان شدن فضائل اهل بیت، ولادت و نسب امام حسین، خبر دادن خدا و پیامبر و امیرالمؤمنین از شهادت امام حسین، رضایت پیغمبر و فاطمه به شهادت امام حسین، علت کمی روایت از امام حسین، لزوم وجود خلیفه در هر عصر و … می باشد.

عناوین اصلی کتاب شامل: پیشگفتار؛ مقدمه‌ی مؤلف‌؛ سر پنهان شدن فضائل اهل بیت؛ ولادت و نسب امام حسین؛ خبر دادن خدا و پیامبر و امیرالمؤمنین از شهادت امام حسین؛ رضایت پیغمبر و فاطمه به شهادت امام حسین؛ علت کمی روایت از امام حسین؛ سر اعراض اهل سنت از امام حسین؛ صفات و ویژگیهای اخلاقی امام حسین؛ محبوبیت و موقعیت معاویه نزد اهل شام و علت آن‌؛ خلافت چیست؟ و خلیفه کیست؟ لزوم وجود خلیفه در هر عصر؛ نقشه معاویه برای استقرار سلطنت در اولاد خود و ولایت عهدی یزید؛ شخصیت یزید بن معاویه‌؛ عبدالله بن زبیر کیست؟؛ امام زمان در حرم حضرت مسلم؛ تعداد کشته شدگان از طرفین، و سر کم کردن محدثین شماره کشته شدگان اهل کوفه را؛ بنی امیه و روز عاشورا

somdn_product_page
توضیحات

تاریخ سید الشهدا (علیه‌السلام)

کتاب تاریخ سید‌الشهداء(علیه‌السلام) تالیف آیت‌الله شیخ عباس صفایی حائری با نگاهی تاریخی به این بازه‌ی زمانی نگریسته و با قلمی روان و فصل‌بندی مناسب به خوبی، نمایی روشن از این حادثه ارائه کرده است. این نوشتار علاوه بر تحلیل خوب زمینه‌های عاشورا، از برخی حیله‌گری‌های خلفای وقت و دشمنان اهل‌بیت علیهم‌السلام پرده برداشته و نگاهی نو به روش مطالعه تاریخ اهل بیت علیهم‌السلام مخصوصا تاریخ کربلا ارائه کرده است.

نویسنده با نکته سنجی‌ و بر اساس گزاره‌ها و داده‌های تاریخی و با روش مقایسه‌ای میان نقل قول‌ها، سعی در ارائه‌ تصویری روشن و درست از حادثه‌ی عاشورا دارد. به عقیده‌ی مولف، تاریخ امام حسین علیه‌السلام تاریخی مجهول و از تاریک‌ترین ادوار و ازمنه بوده طوری که آن زمان را‌، عصری سراسر حق‌ستیز دانسته که دشمنان به جعل اکاذیب و نشر احادیث باطل پرداخته‌اند این عصر از منظر کتاب به دلیل هجمه‌ی سنگین تبلیغاتی بنی امیه و تقیه‌ی شدید پیروان امام علیه‌السلام ناگفته‌هایی دارد و سِرّ مخفی شدن فضائل امام حسین علیه‌السلام نیز در همین نکته بوده لذا این موضوع، نیازمند دقت و موشکافی فراوان است.
انتشارات کتاب جمکران، «تاریخ سیدالشهداء» را در قطع وزیری و 672 صفحه منتشر کرده است.

برشی از کتاب تاریخ سید الشهدا:

گرفتارى هاى اهل كوفه، به خاطر بى‌وفايى به اهل بيت علیهم‌السلام:

اگر اهل كوفه، از اين صفت ديرينه خويش دست بر مى‌داشتند و به امام حسن (علیه‌السلام) كه همگى باميل و رغبت با او بيعت كرده بودند، وفادار مى‌شدند، هرآينه همين امام نيز چون پدرش بر معاويه مى‌تاخت و روز روشن را بر وى تاريك مى‌ساخت. ولى با كدام لشكر و…؟! رؤساى لشكر، از معاويه پولهايى گرفتند و با او زد و بندهايى كردند، و حتّى حاضر شدند كه امام حسن(علیه‌السلام) را به او تحويل دهند، و هر عشيره و قبيله‌اى هم از رئيس خود اطاعت مى‌كند نه از امام. بنابراين، امام (علیه‌السلام) چگونه مى‌توانست با معاويه بجنگد؟ اگر مى‌جنگيد، منجر به نابودى او و اهل بيت و چند نفرى كه از شيعيان واقعى بودند، مى‌شد و اين، نهايت آرزوى معاويه بود. اهل كوفه، بى‌وفايى خود را مجدّدآ ثابت كردند و به همين خاطر امام (علیه‌السلام) با معاويه صلح كرد و شرايطى را به ميان آورد. آنگاه از كوفه و اهلش دست شست و روى گرداند و همان گوشه حجاز (مدينه) را اختيار فرمود. پس امام حسن (علیه‌السلام) به سبب رفتار گذشته آنان با پدرش و خودش، از آنان چشم پوشيد و رفت. اهل كوفه، با از دست دادن اهل بيت پيغمبر اكرم (صلی‌اله‌علیه‌وآله) گرفتار سختى ها، شكنجه‌ها و ظلم هاى عمّال معاويه شدند و به راستى كه همه چيز را از دست دادند و اين، نتيجه رفتار آنان با اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) و ناله و نفرين هاى آن امام مظلوم است. بايد به جاى آن سرور، «مغيرة بن شعبه» و «زياد بن ابيه» بالاى منبر روند، و آن‌ها را ارشاد و هدايت نمايند و با تازيانه و شمشير خود ادب كنند.

توضیحات تکمیلی
وزن 960 گرم
ناشر

نویسنده

قطع کتاب

وزیری

تعداد صفحه

672

نوع جلد

جلد سخت

سال انتشار

1400

نوبت چاپ

سیزدهم

زبان کتاب

فارسی

رده سنی

بزرگسال

شابک

978-964-6705-39-5

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تاریخ سید الشهدا (علیه‌السلام)”