کتاب جاسوس بازی 2
جاسوس بازی 2

10٪ تخفیف

بازگشت به محصولات
کتاب احکام کاربردی
احکام کاربردی

10٪ تخفیف

ترجمه الغارات: سال‌های روایت‌ نشده از حکومت امیرالمومنین (علیه السلام)

10٪ تخفیف

کتاب ترجمه الغارات درباره ی دوره ی غارات و غارات نام دوره ی دوم از حکومت علی (علیه السلام) است.

حکومت حضرت علی را به دو بخش تقسیم کرده‌اند. تمام سه جنگ مهم و مشهورِ جمل، صفین و نهروان در دو سال اول حکومت آن حضرت بوده و بیش از نیمی از دوران خلافت آن حضرت، پس از جنگ نهروان.

از دورۀ دوم حکومت علی (علیه السلام) با نام دورهٔ «غارات» یاد می‌کنند؛ دوره‌ای مهم، عبرت‌آموز و از جهاتی مهم‌تر از دورهٔ اول حکومت آن حضرت. این کتاب با این هدف نوشته شده تا مردمان با این دوره از حکومت حضرت علی (علیه السلام) نیز آشنا شوند.

موجود در انبار

somdn_product_page
توضیحات

برشی از کتاب ترجمه الغارات:

«ابوذر از رسول خدا (صلوات الله علیه و آله) نقل کرده است که آن حضرت فرمود: «مَنْ فَارَقَنِی فَقَدْ فَارَقَ اللَّهَ وَ مَنْ فَارَقَ عَلِیاً فَقَدْ فَارَقَنِی؛ هرکس از من جدا شود از خدا جدا شده است و هرکس از علی (علیه السلام) جدا شود از من جدا شده است.»

یکی از مشکلاتی که پس از جنگ نهروان و نمایان شدن سستی یاران امیرالمؤمنین (علیه السلام) برای حکومت آن حضرت به وجود آمد، این بود که هرکس از اصحاب حضرت که خیانتی می‌کرد یا به دنیا گرایش پیدا می‌کرد، برای خود مأمنی سراغ داشت که از دست امیرالمؤمنین (علیه السلام) بگریزد و به آن پناه ببرد، که آن مأمن، شام و قرار گرفتن تحت حمایت معاویه بود. در نتیجه عده‌ای از اصحاب امیرالمؤمنین (علیه السلام) خیانت کرده و به سمت شام می‌گریختند.»

«علی (علیه السلام) مُنذِر بن جارود را حاکم فارس قرار داد. او چهارصد هزار درهم مالیات از مردم جمع‌آوری کرد و آنها را برای خودش برداشت. امیرالمؤمنین (علیه السلام) او را به زندان انداخت. صعصعة بن صوحان پیش امام (علیه السلام) شفاعت کرد و در کار او به جد ایستاد تا توانست او را از زندان آزاد کند.»

توضیحات تکمیلی
وزن 300 گرم
ناشر

نویسنده

تحقیق و تنظیم

سید محمود زارعی

مترجم

سید محمود زارعی

قطع کتاب

رقعی

تعداد صفحه

303

نوع جلد

شومیز

سال انتشار

1401

نوبت چاپ

دوم

رده سنی

بزرگسال

شابک

978-622-96613-8-3

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ترجمه الغارات: سال‌های روایت‌ نشده از حکومت امیرالمومنین (علیه السلام)”