در کتاب شیر کوهستان میخوانیم:
مرحلهی دوم از عملیات نصر در ساعت هشت صبح روز ۱۶ دیماه ۱۳۵۹ آغاز شد. پس از پیشرویهای اولیه در این روز، با تشدید آتش دشمن، پیشروی کند شد و سرانجام در بعدازظهر، درحالیکه نیروهای سپاه در خط مقدم درگیر بودند، نیروهای زرهی ارتش (به دستور فرماندهی) عقبنشینی کرد!
عقبنشینی یگانها علاوه بر تأثیر نامطلوب بر روحیهی نیروها، موجب از بین رفتن سازمان و انسجام نیروهای خودی شد.
نیروهای پیادهی سپاه نیز که دو کیلومتر جلوتر از نیروهای ارتش قرار داشتند به علت عدم آگاهی از عقبنشینی، در محاصرهی دشمن قرار گرفته و تعدادی از آنها مظلومانه به شهادت رسیدند.
برابر گزارش سپاه، ۱۴۰ تن از نیروهای انقلابی که بیشتر آنها دانشجویان پیرو خط امام بودند، به شهادت رسیدند. این دانشجویان پس از تحویل گروگانهای آمریکایی، به دولت جمهوری اسلامی ایران، عازم جبهههای نبرد شده بودند.
بنیصدر که در باطن، از شهادت شمار زیادی از فاتحان لانهی جاسوسی غرق شادی بود، پس از به شکست کشاندن نبرد هویزه، به منظور توجیه علل ناکامی در نامهای خطاب به امام نوشت:…..

تفسیر آیه های متشابه و مورد اختلاف (دوره 5 جلدی) 320,000 تومان قیمت اصلی: 320,000 تومان بود.288,000 تومانقیمت فعلی: 288,000 تومان.

یک داستان تخیلی با مفهوم قرآنی: مسابقه کوفته پزی 40,000 تومان قیمت اصلی: 40,000 تومان بود.36,000 تومانقیمت فعلی: 36,000 تومان.
شیر کوهستان
14,000 تومان قیمت اصلی: 14,000 تومان بود.12,600 تومانقیمت فعلی: 12,600 تومان.
در این کتاب زندگينامه و خاطرات سردار شهيد مهدی خندان به رشته تحریر در آمده است.
در انبار موجود نمی باشد
somdn_product_page شناسه محصول: 9786007841143 دسته: ادبیات پایداری, دفاع مقدس, کتاب برچسب: خاطرات شهیدان, زندگینامه و خاطرات, سرگذشتنامه, شهید مهدی خندان
توضیحات
توضیحات تکمیلی
نوع جلد | شومیز |
---|---|
شابک | 9786007841143 |
تعداد صفحه | 208 |
ناشر | |
نوبت چاپ | اول |
سال انتشار | 1394 |
قطع کتاب | رقعی |
رده سنی | بزرگسال |
نویسنده |
نظرات (0)
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شیر کوهستان” لغو پاسخ
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.