خط عاشقی ۲ ؛ خاطرات عشق شهداء به حضرت زهرا (س)

10٪ تخفیف

این کتاب شامل خاطراتی از شهدا در رابطه عشق آنها به پیر جماران ، حضرت امام خمینی (رحمه الله) می باشد. . در ابتدای هر قسمت نیز تصویر شهید آمده است.

در انبار موجود نمی باشد

somdn_product_page
توضیحات

خلاصه مجموعه کتب خط عاشقی:
کربلای جبهه‌ها یادش بخیر
مقدمه کتاب را بدون مقدمه در محضر اربابم حسین (علیه السلام) ، پای ضریح شش‌گوشه، جایی که زیباترین نقطه‌ی عالم است، آغاز می کنم؛
آقا جان! من جا مانده از قافله‌ی شهدای کربلای ایرانم. در دوران جنگ، رزمنده شجاع و دلیری نبودم، ولی شاید بتوان گفت تماشاگر خوبی از لحظه‌های ایثار و شهادت فدایی‌های شما بودم. چه روزها و شب‌ها که لحظه‌های تنهایی‌ام با شهیدان سپری شد و اینک وجودم لبریز از خاطرات عشق، اشک، سوز و نوحه‌های‌شان برای شماست.

برشی از کتاب :
شب حمله همه‌ی‌ پیشانی‌بندها را ریخته بود به هم.دنبال پیشانی‌بندی می‌گشت که رویش نوشته باشد«یا فاطمه الزهرا»بچه‌ها گفتند «یکی‌ش رو بردار دیگه، مگه فرقی هم می‌کنه؟»جواب داد «من مادر ندارم. دلم خوشه وقتی شهید شدم حضرت زهرا بیان بالای سرم برام مادری کنن.»

توضیحات تکمیلی
وزن 95 گرم
تعداد صفحه

80

نوع جلد

شومیز

ناشر

نویسنده

رده سنی

بزرگسال

شابک

9786009491612

نوبت چاپ

سوم

قطع کتاب

جیبی

سال انتشار

1394

گردآورنده

حسین علی کاجی

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “خط عاشقی ۲ ؛ خاطرات عشق شهداء به حضرت زهرا (س)”