«بچه های فرات» به بازار جهانی نشر رسید

بچه های فرات

سیدالشهداء علیه السلام ،عاشورا و کربلا موضوعی است که نه تنها شیعیان و مسلمانان، بلکه همه آزادگان جهان را با خود همراه و درگیر می کند و موضوعات مرتبط با آن نیز موضوعاتی فراگیر به دایره حق طلبان عالم است. از همین رو، پیاده روی اربعین اباعبدالله بزرگترین راهپیمایی توحیدی و آزادی خواهی جهان است که همه آنان که دل در گرو حق و حقیقت دارند با این کاروان عظیم همراه هستند.

کتاب بچه های فرات داستانی از وقایع کربلای سال شصت هجری حول محور سه نوجوانی که برای کمک به امامشان مردد هستند و باید تصمیم بگیرند به کدام سپاه بپیوندند. بچه های فرات از رمان های نوجوانانه خواندنی با قلمی جذاب نوشته «لیلی قربانی» است که در «انتشارات کتاب جمکران» به چاپ رسیده است. کتابی عاشورایی و امام حسینی که به چاپ دهم خود رسیده و همیشه ، خصوصا در ایام محرم و صفر در لیست  خواندنی هان نوجوان با موضوع امام حسین علیه السلام است.

این کتاب بعد از استقبال خوب در ایران، مورد توجه ناشران بین المللی قرار گرفته و حالا با ترجمه و انتشار آن به زبان انگلیسی، در دسترس خوانندگان سایر کشورها خصوصا دلدادگان سیدالشهداء در اقصی نقاط جهان منتشر شده است.

کتاب «بچه های فرات» با همکاری انتشارات کتاب جمکران و انتشارات لنتر استرالیا ترجمه و در بازار نشر جهانی عرضه گردید. این اثر توسط ویلیام بلیک ترجمه و تصویرگری اثر انگلیسی زبان آن را خانم لیلا تیموری نژاد انجام داده است. این کتاب با نام « Children of the Euphrates » روانه بازار نشر جهانی گردیده و در مدت کوتاه و همزمان با محرم و صفر مورد استقبال مخاطبان انگلیسی زبان قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *