رونمایی کتاب نیستان دی برگزار شد

2f6a0916

آیین رونمایی از کتاب «نیستان دی» به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار شد.

انتشارات کتاب جمکران همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس مراسم رونمایی از کتاب «نیستان دی» اولین رمان با موضوع حاج قاسم سلیمانی را با حضور نویسنده کتاب آقای «حسین زحمتکش زنجانی» و جمعی از اهالی فرهنگ و  قلم برگزار کرد.

در ابتدای جلسه «حسین زحمتکش زنجانی» نویسنده کتاب «نیستان دی» در معرفی این اثر گفت: کتاب نیستان دی با یک دغدغه شروع می شود. و با داستان ، سراغ سردار سلیمانی رفته است. چون داستان و رمان در موضوعات این چنینی باعث تحول و کنش می‌شود. این اثر بیشتر معطوف به بعد اخلاقی شهید بود و از این نظر فکر می‌کنم موضوع تازه ای باشد.

سیدمحسن امامیان نویسنده کتاب اربعین طوبی اولین رمان اربعینی و کارشناس برنامه درباره کتاب بیان کرد: داستان، داستان تحول است. در مواجهه با مخاطب امروزی نویسنده کار مشکلی دارد و آن ارائه یک مفهوم ارزشی است. باید آن قدر لطایف الحیل به کار ببرد و ماجرا خلق کند برای اینکه در بزنگاهی بتواند دست مخاطب را بگیرد. و آن ماجرای این کتاب، عرفان است. و این از ویژگی های کتاب است که به وجه عرفانی شهید پرداخته است.

2f6a0937

زحمتکش در پاسخ به اینکه چه مصالحی برای این کارش استفاده شده و هدف از نوشتن کتاب چه بوده گفت: برای من تحول خیلی اهمیت داشت و اینکه انسان‌ها از بدو تولد سیری را طی می کنند. اتفاقات زندگی است که شخصیت فرد را رقم می زند. تمام شخصیت ها و اسم های داستان من با برنامه ریزی قبلی بوده است. حتی اسم کتاب که نیستان دی هست نیز با غرض انتخاب شده دی نمایانگر شهادت سردار و نیستان نمایانگر عرفان است.

امامیان درخصوص نظرش درباره وجه تغزلی و کلیت اثر و چهارچوب گفت: کتاب غیرمستقیم‌گویی کرده و می‌توانست از فصل شش که فضل جذابی است شروع بشود کتاب سه سطح نگارشی دارد. برایم سوال شد سطح  خلسه و توهم آسیبی به بقیه سطوح نزند.

زحمتکش در پاسخ بیان کرد: من با سه روایت مواجه بودم. روایتی مذهبی، عامیانه در فصول ابتدایی و عرفانی در فصل پایانی. که معتقدم دنیای مولانا ساحت بالایی داشت و فصول قبل آماده سازی برای این فصل است. و لازم دانستم برای اینکه روایت ها به دنیای شخصیت ها نزدیک بشود زبان خاص خودش را انتخاب کنم. و تغییر زبان را لازم دیدم.

2f6a0966

در طی این مراسم کلیپ‌هایی با موضوع سردار نیز برای حضار پخش شد و پایان برنامه نیز با امضای یادبود کتاب نیستان دی و اهدای هدایایی به نویسنده اثر همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *