انتشار کتاب دختر جنگ؛ روایتی ملموس از پایداری و امید در دل بحران غزه

کتاب دختر جنگ در عطف کتاب جمکران منتشر شد

کتاب «دختر جنگ»، تازه‌ترین اثر داستانی انتشارات کتاب جمکران در حوزه ادبیات پایداری و نوجوان، روانه‌ی بازار نشر شد.

این کتاب با دست گذاشتن بر ابعاد روحی و زندگی روزمره‌ی کودکان در شرایط بحرانی، به دنبال ارائه‌ی تصویری صادقانه از رویدادهای تلخ اما پرامید سال‌های اخیر غزه است. اثر حاضر سعی می‌کند فراتر از تیترهای خشک و آمار و ارقام رسمی، زندگی واقعی، ترس‌ها، خنده‌ها و همبستگی انسانی را از نگاه یک دختربچه‌ی ده ساله به تصویر بکشد.

داستان با شخصیت دیما آغاز می‌شود؛ دختری ده ساله که دنیای ساده، شیرین و دغدغه‌های کودکانه‌اش با فروریختن دیوارهای خانه و آوار ناخواسته‌ی جنگ متلاشی می‌شود. او پس از به هوش آمدن در شلوغی بیمارستان و مواجهه با فقدان دردناک مادرش، قدم به دنیای غریبی از آوارگی می‌گذارد. «دختر جنگ» تنها مرثیه‌ای برای از دست دادن‌ها نیست، بلکه روایتی اثرگذار از رشد و پایداری است؛ دیما در کنار دوستانش و زنانی صبور، یاد می‌گیرد که چگونه در میان آوارها پناهگاهی از شجاعت و مهربانی بسازد و معنای واقعی ایستادگی را در زندگی روزمره لمس کند.

لعیا اعتمادی، نویسنده و کارشناس ادبیات کودک و نوجوان، پیش از این نیز آثار متعددی از جمله «ژنرال ماه»، «گوشواره‌های آلبالویی» و مجموعه «غیبت پیامبران: خواب عجیب» را روانه بازار کرده است.

کتاب «دختر جنگ» نوشته لعیا اعتمادی، در ۱۴۵ صفحه و با قیمت ۲۷۰,۰۰۰ تومان توسط انتشارات کتاب جمکران عرضه شده است.

برشی از کتاب:

دوست ندارم با کسی حرف بزنم، نه با آنجلا، نه با ثنا، نه با خاله. دیگر دوست ندارم مادر آنجلا را هم ببینم. حتی دوست ندارم خوب بشوم. تا دیروز دوست داشتم زود زود خوب بشوم و بروم پیش مادرم. به‌همین خاطر قرص‌ها و شربت‌های تلخ و بدمزه‌ای را که بهم می‌دادند، میخوردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *