امام مهدی و اخبار غیب

امام مهدی و اخبار غیب معرفی

اگر دلتان برای صدای پرصلابت سید حسن نصرالله تنگ شده، این کتاب بهترین راه برای شنیدن دوباره پیام‌های اوست؛ پیام‌هایی که از دل ایمان، تجربه و جهاد برآمده‌اند.

کتاب «امام مهدی و اخبار غیب» مجموعه‌ای ارزشمند از سه سخنرانی شهید در شب‌های پنجم، هفتم و نهم محرم سال ۲۰۱۴ است؛ سخنرانی‌هایی که محور اصلی آن، مهدویت و جایگاه اخبار غیب در مسیر ظهور حضرت حجت (عج) می‌باشد.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

  • اگر دلتان برای صدای گیرای شهیدسیدحسن نصرالله تنگ شده است، این کتاب سخنرانی های اوست.
  • برای آشنایی با اخبار غیبی که در مورد ظهور وجود دارد این کتاب گزینه بسیار خوبی است.
  • با این کتاب مهدویت را از نگاه سید مقاومت خواهید شناخت.

اطلاعات کتاب :

مخاطب کتاب: بزرگسالان

قیمت کتاب: ۶۰ هزار تومان اما با تخفیف تقدیم می‌شود.

زمانی که صرف مطالعه کتاب می‌کنیم: این کتاب ۸۸ صفحه‌ای با روزی هشت صفحه، ده روزه تمام می‌شود.

به چه کسانی هدیه بدهیم: به همه دوستداران سید مقاومت و همه دغدغه مندان مهدویت

یادداشتی بر این کتاب :

عمیق ترین باور یک فرمانده

سیدحسن نصرالله اندیشمندی شیعه بود که سیاست و دین را جدا از هم نمی‌دانست وهمواره و در هر فرصتی مردمش را به عمیق ترین باورهای دینی رهنمون می‌شد. « امام مهدی و اخبارغیب» گواهی بر این ادعاست. در این کتاب سه شب از سخنرانی های محرم سید مقاومت گلچین شده است تا با عمیق ترین باور او یعنی مهدویت آشنا شویم.

«امام مهدی واخبار غیب»

این کتاب تبلور نفوذ کلام سید مقاومت است. او با مثالهای ساده و در عین حال همه فهم، مساله ای از مهدویت را شرح میدهد که به این آسانی ها قابل توضیح نیست. اخبار غیب و بررسی نقطه وصل آنها با ماجرای ظهور، ظرافت دقیقی میخواهد تا مردم در باور به منجی تردید نکنند و اتفاقا با قوت بیشتری به این مساله فکر کنند.

سیدمقاومت، فرماندهی بی نظیر

حیف که دنیا اجازه نداد او باشد و منبری بزرگ در صف‌های نماز جماعت لبنان پشت سرش تشکیل شود. او همیشه در قاب تلویزیون بود اما فرماندهان بزرگی مثل او در هیچ قابی جا نمی‌شدند، یک تاریخ برای شناختن آنهاست. او نه تنها از کودکی به مطالعه علاقه عجیبی داشت که هر کتابی در مورد اسلام به دستش می‌رسید می‌خواند. و همین رویه را حتی وقتی دبیرکل حزب الله بود ادامه داد. کتابهایی میخواند که شاید خیلی ها اسمش را نبرند و آن را جزو افکار دشمن تلقی کنند اما او اندیشمند سیاسی بی نظیری بود که دشمن شناسی‌اش نیز بی نظیر بود.

یک کتاب با سه سخنرانی

احساس غریبی است کتابی را بخوانید که صدای سخنران آن هنوز در گوشتان مانده است. سخنرانی‌های شهید در سه شب پنجم، هفتم و نهم محرم در سال ۲۰۱۴ بوده است اما وقتی کتاب را بخوانید خواهید دید که حرف‌های او هرگز کهنه نمی‌شود.

مخاطبان کتاب چه کسانی هستند؟

اولین بار که کتاب را ورق زدم با خودم فکر می‌کردم امکان ندارد بتوانم این کتاب را بخوانم. کتاب‌های پژوهشی و این مدل مسائل مخاطب خاص خودش را دارد. فکر می‌کردم باید اهل منبر و دانشگاهیان سراغ همچین کتاب‌هایی بروند. اما یک نکته باریک تر از مو اینجا بود. این کتاب سخنرایی های برای عموم بود و همین یعنی من هم مخاطب حرفهای سید حسن بودم. پس دل به دریا زدم و با ورق زدن کتاب تلاش کردم بفهمم اخبار غیب چه ارتباطی با شب‌های محرم و مساله مهدویت دارد.

بعد در کمال تعجب دیدم سید مقاومت با مثال‌های همه فهم، دسته بندی مطالب و شیوایی در کلام غافلگیرم کرده است. حالا این کتاب را می‌توانم به همه دوستداران امام زمان و همه علاقمندان شخصیت سیدحسن نصرالله توصیه کنم.

برای تهیه این کتاب همین حالا اینجا را کلیک کنید.

همچنین یه خبر خوب برای دوستداران کتاب های الکترونیکی، می‌توانید برای تهیه نسخه الکترونیکی این کتاب به سایت فراکتاب مراجعه فرمایید.

برشی متفاوت از کتاب امام مهدی و اخبار غیب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *