دوستای خوبم! میخوام براتون از یه مجموعه کتاب خیلی قشنگ به اسم «ابرهای قصهگو» و کتاب « من شترم، من مرغم » را معرفی کنم . این کتابها پر از داستانهای شیرین و آموزندهان که ابرها برای یه پسر کوچولو به اسم علی تعریف میکنن.
توی جلد دوم این مجموعه، یه کتاب بامزه به اسم « من شترم، من مرغم » داریم. این کتاب پر از داستانهاییه که به ما یاد میده چقدر مهمه که با همدیگه همدلی کنیم و خودمون رو جای بقیه بذاریم. ابرها برای علی قصههایی تعریف میکنن که نشون میده هر کسی، چه شتر باشه، چه مرغ، ویژگیهای خاص خودشو داره و ما باید به همه احترام بذاریم. اینطوری میتونیم دوستای بیشتری پیدا کنیم و دنیای قشنگتری داشته باشیم.
این مجموعه پنج جلدیه و هر جلدش یه عالمه قصهٔ جورواجور داره. جلد اولش «یکی یه تار مو»ئه که بهمون یاد میده حتی چیزهای کوچیک هم مهم هستن. جلد سومش «آشپزهای بینمک»ه که بهمون میگه هر کسی یه استعدادی داره. جلد چهارم «لی لی لی لی عروسی» پر از شادی و آهنگه و جلد پنجم «این جوریه، این جوری» بهمون یاد میده که زندگی پر از اتفاقای مختلفه. آقای غلامرضا حیدری ابهری این قصههای قشنگ رو نوشته و نقاشیهای خوشگلش هم کار خانم سمیرا حسینیه.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.